• Piața imobiliară din Hong Kong a stabilit un nou record
  • Un loc de parcare a fost vândut pentru suma de 1,3 milioane de dolari americani
  • Prețul a doborât un record anterior de 7,6 milioane de dolari din Hong Kong

Piața imobiliară din Hong Kong a stabilit un nou record, un loc de parcare din acest oraș a fost vâdnut pentru un preț ce depășește orice imaginație, precizează Bloomberg.

Două companii din Hong Kong, Wharf Holdings Ltd. și Nan Fung Group, au vândut un loc de parcare pentru suma de 10,2 milioane de dolari HK, respectiv, 1,3 milioane de dolari americani. Cu toate acestea, cumpărătorul a decis să îi fie păstrat anonimatul.

Prețul a doborât un record anterior de 7,6 milioane de dolari HK plătit în 2019 pentru un loc de parcare de la un complex de birouri.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Piața locuințelor de lux din Hong Kong a înregistrat tranzacții record în ultimul timp pe măsură ce cumpărătorii au început să își recapete încrederea după depășirea vârfului pandemiei de COVID-19.

Astfel, o casă dintr-o zonă rezidențială de lux, cu vedere asupra orașului, a fost închiriată în luna mai cu un preț record de 1,2 milioane de dolari HK plătiți lunar.

Mount Nicholson este unul dintre cele mai emblematice proiecte rezidențiale de lux din Hong Kong.

Anterior unul dintre apartamentele proiectului a fost cel mai scump din Asia înainte de a fi detronat de o tranzacție încheiată în luna februarie a acestui an.