• Doi frați îndrăzneți au fost filmați de o cameră de supraveghere a traficului în timp ce mergeau pe contrasens într-o intersecție din China, într-o mașinuță electrică
  • Incidentul s-a întâmplat la o oră de vârf, pe o stradă cu trei benzi
  • Aventura micuților, în vârstă de 4 și 5 ani, s-a încheiat când o femeie a oprit mașina pentru a-i scoate din trafic

Doi frați îndrăzneți au ajuns cu mașinuța lor de jucărie fix în mijlocul traficului, dar nu oricum – pe contrasens. Copiii pot fi văzuți cum trec liniștiți printr-o intersecție mare din China, pe o stradă pe care se circulă pe trei benzi. Te întrebi cum au reușit să scape fără nici măcar o zgârietură? Datorită șoferilor care i-au observat la timp și au reușit să îi ocolească.

Filmarea surprinsă de o cameră de supraveghere din orașul Zunhua îți arată cum micuții sfidează moartea, mai ales că, la un moment dat, băiatul, care se afla la volan, oprește în mijlocul intersecției înainte de a-și continua traseul pe bandă.

Aventura micuților a fost întreruptă când o femeie, participantă la trafic, a oprit mașina și a fugit spre ei pentru a-i lua din stradă. Și poliția a ajuns în scurt timp acolo, după cum poți vedea în video.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Povestea a avut final fericit: copiii nu au fost răniți și au fost duși la tatăl lor. El a povestit că frații conduceau mașina de jucărie în curtea casei lor, când unchiul acestora a deschis poarta pentru a pleca cu mașina, iar apoi nu i-a observat pe micuții care au decis să îl urmărească, scrie The Sun.