• Aqua Blue este culoarea anului 2021
  • Machiajul și hainele completează o apariție perfectă
  • Moda se reîntoarce la valorile reale ale educației

Coafura ajută stima de sine. Dacă ești femeie, știi că, într-o zi grea, o coafură aranjată te poate ajuta să ai o dispoziție bună. Asta știe și Adrian Perjovschi. Hair style-istul a organizat un eveniment în care îți prezintă ,,colecția” de coafuri a anului ce urmează.

Șapte modele din mai multe colțuri ale lumii și-au lăsat părul pe mâinile echipei de hair style-iști a lui Adrian. Îți arăt și ție ce a ieșit.

Adrin Perjovschi, hair stylist: ”Culoarea anului 2021 este aqua blue, o combinație de turqoise practic din apa mării albastre și din verdele junglei. Prin acest proiect ne-am dorit ca pentru câteva ore să adunăm toate colțurile lumii pentru că oricum nu am putut să călătorim și să facem o călătorie în jurul lumii prin această colecție de trenduri pentru 2021.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Trebuie să mai știi si că o coafura perfectă merge mână în mână cu machiajul si hainele potrivite.

Dana Petriana, make-up artist: ”Anul 2021 este, în ceea ce privește tendințele, usor ponderat față de anii trecuți, dar elementul comun este tenul radiant, tenul sănătos.

Lucy Faur, fashion stylist: ”Tendințele anului 2021 nu mai epatează atât de mult pe zona de accente și de accesorizare, ci mai degrabă se îndreaptă spre partea de croi impecabil. Este un fel de întoarcere la valorile reale ale educației și ale ținutelor care transmit ceea ce trebuie.”