• O femeie de serviciu a devenit primar într-o localitate din Rusia
  • Ea a câștigat aproape 62% din voturi, în timp ce șeful ei a obținut doar 34%
  • „El a fost uimit și ea a fost uluită!“, a mărturisit o femeie din localitate

În ultimii patru ani, Marina Udgodskaya a șters praful și a spălat cu mopul în birourile administrației locale din Povalikhino, o localitate rurală din Rusia. Acum, femeia de serviciu de 35 de ani își face curat în propriul birou. După ce a câștigat alegerile la începutul lunii, ea șterge praful de pe scaunul primarului pentru a se așeza pe el chiar ea, scrie BBC.

Culmea e că la alegeri a participat doar pentru ca fostul primar să fie ales din nou și, dată fiind situația în care nimeni din sat nu se înscrise pentru a fi contracandidatul lui Nikolai Loktev. Mai mult, chiar el, care reprezintă partidul pro-Kremlin Rusia Unită, a convins-o pe Marina Udgodskaya să își depună candidatura.

Așa a ajuns femeia din femeie de serviciu în rivala fostului primar, totul pentru a fi îndeplinită condiția de a fi minim doi candidați.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„A fost uluită“

„Nikolai Loktev a crezut că nimeni nu o va vota și el va rămâne în funcție. Dar oamenii s-au săturat și au ieșit la vot și au ales-o pe Marina Udgodskaya“, a spus un membru al comisiei electorale locale.

„El a fost uimit și ea a fost uluită!“, a mărturisit o femeie din localitate, care a mai dezvăluit și că l-a auzit pe Loktev cerându-i femeii de serviciu să conteste rezultatul.

„Nu am făcut nimic“

Femeia nu mai răspunde la telefon și încearcă să evite contactul cu lumea până la sfârșitul acestei săptămâni, când va fi instalată oficial în funcție.

Totuși, recent, ea a mărturisit într-un interviu: „Nu credeam că oamenii mă vor vota. Nu am făcut nimic!“