• O tânără din Marea Britanie a crezut că a câştigat marele premiu la Loterie
  • Au ghicit toate numerele, dar nu au avut bani pe cardul cu care a cumpărat biletul
  • Loteria Naţională i-a urat „mult noroc la extragerile viitoare”

Rachel Kennedy, 19 ani şi iubitul ei, Liam McCrohan, 21 de ani, au fost extremi de bucuroşi când au văzut că numerele pe care le jucau în mod normal au fost extrase pe 26 februarie.

Din păcate pentru cuplu, aceştia au fost devastaţi, după ce şi-a dat seama că nu aveau niciun ban în contul online, pentru a fi cumpărat un bilet în mod automat, relatează Daily Record.

Rachel şi Liam au jucat aceleaşi numere timp de cinci săptămâni la rând, însă până atunci nu au apărut niciodată toate cele şapte cifre.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Verificându-şi contul, tânăra a fost întâmpinată cu un mesaj care îi spunea că numerele ei sunt câştigătoare. Totuşi, a trecut de la extaz la agonie când a descoperit eroarea tehnică.

„L-am chemat pe iubitul meu şi pe mama mea în cameră şi nici lor nu le-a venit să creadă. Am sunat la numărul de telefon, gândindu-mă că am câştigat 182 de milioane de lire şi mi s-a spus că am numerele potrivite, dar nu am avut fonduri suficiente în cont pentru a cumpăra biletul”, a declarat femeia, studentă la Universitatea din Brighton.

Camelot, compania care se ocupă de Loteria Naţională, i-a urat lui Rachel „mult noroc la extragerile viitoare”.