• Starul hollywoodian Arnold Schwarzenegger a refuzat să îl mai susțină financiar pe fiul său, Baena, după ce acesta a terminat facultatea.
  • Baena, care acum este agent imobiliar, a declarat că îi este recunoscător tatălui său pentru că l-a ajutat să meargă la facultate.
  • De asemenea, el vrea să calce pe urmele tatălui său, să devină actor și să câștige premii importante în industrie.

Fiul lui Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, a declarat că tatăl său a încetat să-l mai susțină financiar după ce a absolvit facultatea.

Tânăra de 24 de ani este copilul starului din Terminator și al fostei sale menajere, Mildred Baena.

VT relatează că Baena a aflat că actorul de 74 de ani era tatăl său în 2011, de la bunica sa, iar această dezvăluire i-a transformat viața.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Sunt foarte recunoscător că tatăl meu m-a ajutat să absolv o facultate”, a spus Baena. Dar imediat după terminarea facultății, a fost ca și cum ar fi trebuit să pleci, ești pe cont propriu”, a adăugat el.

Fiul lui Arnold Schwarzenegger avea nevoie de un loc de muncă

Baena lucrează în prezent la firma de imobiliare ARIA Properties din Los Angeles și spune că acest loc de muncă îi permite să se întrețină singur.

„Aveam nevoie de un loc de muncă și nu primeam nici unul dintre rolurile de actorie pe care credeam că le voi obține”, a spus el.

„Mi-am zis că trebuie să fac ceva, așa că am început să lucrez ca stagiar la o companie imobiliară”, a adăugat el.

Agentul imobiliar a călcat pe urmele starului de la Hollywood și aspiră să devină actor și culturist. Licența lui Baena îi permite acum să vândă, să intermedieze sau să închirieze în mod legal proprietăți imobiliare unor potențiali chiriași și cumpărători. La începutul acestui an, Baena a sărbătorit vânzarea primei sale case cu fotografii în fața casei.

Baena vrea să fie actor

Cu toate acestea, Beana își dorește în continuare să devină o vedetă de la Hollywood, la fel ca tatăl său austriac-american.

Îmi place să am un obiectiv și apoi să mă apuc de el. În ceea ce privește actoria, știu că scopul meu este să fiu un actor de renume și să câștig niște premii”, a spus el.

Beana susține că nu își va schimba numele de familie. Ei bine, eu am deja un nume de familie și nu am nici o problemă cu numele meu de familie. Chiar îmi place”, a dezvăluit el.