• Ne e greu să ne facem înțeleși atunci când purtăm mască
  • Mesajul pe care îl transmitem nu e reprezentat doar din fraze, ci și din mimică, privire, gesturi și postură
  • Teodora Belciu, specialist în comunicare: Aprobările din cap sunt esenţiale

Cum facem să comunicăm mai bine cu masca pe față? Ne e greu să înțelegem sau să ne facem înțeleși, și asta pentru că mesajul pe care îl transmitem nu e reprezentat doar din fraze, ci și din mimică, privire, gesturi și postură. Când masca îţi acoperă trei sterfturi din faţă, ochii sunt cei care preiau cea mai mare parte a comunicării. Dar cum poate fi tradusa privirea?

Teodora Belciu, specialist în comunicare: „Trebuie să ducem vocea pe grave. Bună, ce faci? Să adâncim vocea cât se poate de mult. Iar această adâncire ce spune, de fapt, sunt inteligent, am încredere în tine, ai şi tu încredere în mine, o să facem un business minunat.”

Mai mult ca niciodată trebuie să privim oamenii în ochi. În plus, încearcă să vorbești putin mai tare ca sa te faci inteles. Rămâne important si felul in care iti misti corpul, dar si gesturile tale.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Teodora Belciu, specialist în comunicare: „Aprobările din cap sunt esenţiale. Sunt aer, sunt aur, sunt emoţie, ele îmi dau mie, în sfîrşit, senzaţia că tu eşti cu mine, eu sunt cu tine şi încercăm să ne înţelegem. Atenţie la interiorul palmei. Cu cât las interiroul palmei mai mult cătrei ceilalţi e un fel de a spune stai fără griji, sunt cu tine, sunt aici, să te îngrijesc, să te protejez.”