• Înainte de pandemie umplea stadioane 
  • Acum a fost nevoit să se reinventeze
  • Pentru cel mai recent eveniment şi-a digitalizat casa

Pandemia le-a dat bătăi de cap chiar și celor mai bogaţi oameni ai lumii. Cei mai inventivi au reuşit să vadă această problemă ca pe o oportunitate.

Unul dintre ei este Tony Robbins, cel mai cunoscut speaker motivaţional din lume. Înainte de pandemie umplea stadioane. Acum a fost nevoit să se reinventeze. Pentru cel mai recent eveniment şi-a digitalizat casa.

„Oooo, yes! Cum vă simţiti doamnelor şi domnilor? Păi, bine aţi venit în subsolul meu. Aici a început totul când au inchis locaţiile. Sigur a trebuit să te gândeşti cum să te adaptezi. Am construit un stadion incredibil”, a spus Tony Robbins.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Sesiunea a durat aproape trei ore şi au participat peste 500.000 de oameni, din 195 de ţări. A dat sfaturi despre cum să treci peste această perioadă.

Tony Robbins este proprietarul a 78 de companii care, înainte de pandemie, aveau profit de 6 miliarde de dolari. Acum la trei sferturi dintre acestea, profitul a scăzut cu 60%.

Trebuie să spunem că problemele sunt daruri şi treaba mea e să le zdrobesc, să învăţ din ele. Dacă cineva e depresiv pune-l să stea în picioare, umerii înapoi, să-şi mişte corpul, să respire şi să-şi folosească vocea interioară cu intensitate şi ritm. Întreaga biochimie se schimbă de 10 ori mai repede”, a mai spus Robbins.
 
Tony Robbins face astfel de evenimente de 44 de ani, timp în care i-a antrenat pe Oprah Winfrey, prinţesa Diana, Nelson Mandela, Bill Clinton sau Serena Williams.

„Nu e vorba de motivaţie, cât despre faptul că trebuie să laşi oamenii să atingă ceea ce e deja acolo. Un catalizator”, a afirmat Oprah Winfrey.

„Nu sunt doar vorbe, este acţiune, structură în ce spune. Îmi dă mai multă pasiune, focus”, spune Conor McGregor

Cătălin e scriitor şi editor şi a participat la evenimentul de lui Robbins.

Are capacitatea deosebită de a arăta o altă perspectivă. M-a ajutat să-mi clarific ce vreau să fac. E plin de entuziasm, debordează de bucurie a vieţii”, a spus Cătălin Pavel.