• Militarii ruși au scos tancurile pe plajă printre turiștii care se scăldau.
  • Aceștia s-au antrenat pentru parada navală.
  • Astăzi, Federația Rusă sărbătorește Ziua Marinei.

Cum ar fi să te scalzi în valurile mării, iar în același să treacă tancurile pe lângă tine? Pare ireal, însă rușii te fac să crezi în acest coșmar. Asta s-a întâmplat pe o plajă din orașul Kaspisk, Daghestan. Ce se întâmplă de fapt? Militarii ruși au decis să se antreneze pentru parada navală de astăzi, indiferent că pe plajă, dar și în mare se aflau zeci de turiști.

Imaginile au fost publicate pe Twitter, iar autorul clipului a descris momentul astfel: „Cea mai neobișnuită plajă din această săptămână este cea din Kaspiysk. Acolo, chiar printre turiști, militarii au fost antrenați pentru parada navală din 26 iulie. Autovehiculele de luptă blindate tăiau rândurile de oameni care făceau baie în mare” Iar la final, mai în glumă, mai în serios, acesta a scris: Tu în Turcia după 6 beri!

Din imagini se poate observa că oamenii își văd de treabă mai departe și nu par revoltați de cele întâmplate, ba din contră, unii au început să facă poze și să filmeze. Mai supărați au fost cei care au comentat tweet-ul: „Nu este nimic fain și mișto în ceea ce văd. Este un spectacol de tot rahatul cu notă de militarism”, spune un internaut.

Potrivit Ria Novosti, marina rusă marchează 324 de ani de la fondarea sa. La parada principală din Sankt Petersburg participă în mod tradițional comandantul suprem, președintele Vladimir Putin.

Peste 40 nave participă la această paradă grandioasă.