• Șase sfaturi sexuale pe timp de caniculă pentru a nu simți disconfort – de la sexul pe podea până la folosirea cuburilor de gheață.
  • Încearcă aceste sfaturi erotice pentru a te ajuta să învingi căldura.
  • Există diverse modalități de a te bucura de sex fără să transpiri.

Canicula îți încurcă viața sexuală? Nu-ți face griji, deoarece există modalități de a te bucura de sex fără să transpiri.

Cele mai bune sfaturi erotice pentru a te ajuta să învingi căldura – de la înghețarea așternuturilor până la folosirea cuburilor de gheață în dormitor.

Sex sub duș

Setează apa la o temperatură călduță înainte de a te apuca de treabă. Te va menține revigorat și fără transpirație în timpul întâlnirilor pasionale.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Rompingul la duș este, de asemenea, o modalitate excelentă de a condimenta viața sexuală.

Dacă ești obișnuit să devii intim doar în pat, va adăuga un pic mai multă spontaneitate și emoție sesiunilor tale fierbinți.

Sex pe podea

Dacă faci sex pe pat, acest lucru te va lăsa doar cu o saltea îmbibată de sudoare pe care, în cele din urmă, va trebui să dormi. Suprafețele dure, pe de altă parte, nu rețin căldura.

Așa că încearcă o podea tare, care să fie la umbră sau pe un blat dacă te simți foarte aventuros.

Experimentează cuburile de gheață

Cuburile de gheață vor oferi senzații suplimentare de furnicături. Ai putea continua cu un masaj cu gheață, dacă îți place.

Încearcă poziții sexuale mai puțin drăgălașe

Rezistă impulsului de a face misionar. Atunci când încerci să rămâi calm, este mai bine să încerci mișcări în care ai mai puțin contact cu jumătatea ta.

Stilul doggy sau pozițiile în picioare sunt excelente dacă nu vrei să împarți căldura corpului cu partenerul tău.

Îngheață așternuturile

Pune-ți cearceafurile și fețele de pernă în congelator, dar nu și pilota de pe pat.

Lasă lenjeria de pat în frigider timp de o jumătate de oră, apoi scoate-o și refă patul. Aceasta va oferi o suprafață răcoroasă pe care să te relaxezi.

Ia lucrurile încet

Încearcă să faci sex lent pe timp de căldură. Deși poate că nu este la fel de pasional ca de obicei, cu siguranță este mai bine decât să te transpiri unul pe celălalt. De fapt, ar trebui să fi capabili să reziști mai mult timp.