• Cămașa supradiemsionată ne ajută să facem față verii.
  • Cămășile de bumbac sunt extrem de respirabile și versatile.
  • Este de preferat ca vara să eviți hainele din materiale sintetice.

Valul de căldură îți dă bătăi de cap, mai ales când vine vorba de îmbrăcămintea de la birou. Îți dorești un outfit care să fie remarcat, dar și să te simți confortabil, să nu îți fie prea cald. Dorin Negrău, designer îți spune ce materiale să nu-ți lipsească în această perioadă.

Materialele din fibră naturală sunt cele mai indicate. Toate formele de prelucrare a bumbacului, a inului topit și așa mai departe. Bineînțeles că e foarte important și cât e de apropiată această țesătură pe corp, e foarte important să respire corpul, ca să transpirăm cât mai puțin și să supraviețuim mai bine valului de căldură, a declarat Dorin Negrău, designer.

Maria Mușat, specialist în social-media spune că inul este cel mai important material pe care trebuie să-l avem la îndemână în timpul temperaturilor crescute.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Nu numai că este sustenabil, dar el reglează temperatura corpului și ne și răcește în timpul verii, deci este materialul din care putem să avem ținutele pe care le purtăm. De asemenea, consider că există anumite piese esențiale pe care le putem avea în garderoba de office, cum ar fi pantaloni largi, drepți, culori pastelate sau anumite cămăși care sunt cele mai populare momentan în ținuta office și care vor fi mereu în trend, cel puțin cămășile oversized, a spus Maria Mușat, social media specialist.

Adina Buzatu, creator de modă în schimb, te sfătuiește să nu porți haine lejere la birou și să optezi pentru țesături elegante.

Din stofe de lână, din stofe de bumbac, dar din acestea chiar elegante, eventual cu dungă. Nu purtăm papuci și nici sandale la birou, în afară de doamne, sigur, care își permit să poarte sandale. Sacourile vor fi mult mai lejere și vor fi probabil dintr-o țesătură din in, însă trebuie să fie nu foarte șifonabilă, a transmis Adina Buzatu, creator de modă.