• O femeie a povestit cum a descoperit că iubitul ei a înșelat-o în timpul unei vacanțe cu băieții, un semn revelator din dormitor i-a dat de bănuit.
  • Având în vedere că fuseseră despărțiți timp de o săptămână, Pernille a fost surprinsă, când iubitul ei a rezistat mai mult decât de obicei în dormitor.
  • Pernille Torhov, în vârstă de 22 de ani, avea o relație cu iubitul ei de patru luni atunci când acesta a plecat cu prietenii și a devenit rapid suspicioasă după ce s-a întors.

O femeie susține că și-a dat seama că iubitul ei a fost infidel în timp ce se afla în vacanță cu amicii săi, un singur semn mic din dormitor dându-i de bănuit. Pernille Torhov, în vârstă de 22 de ani, avea o relație cu iubitul ei de patru luni atunci când acesta a plecat cu prietenii și a devenit rapid suspicioasă după ce s-a întors.

Având în vedere că fuseseră despărțiți timp de o săptămână, Pernille a fost surprinsă, când iubitul ei a rezistat mai mult decât de obicei în dormitor, ceea ce a considerat că este un semnal de alarmă. Pernille spune că era „atât de îndrăgostită” de iubitul ei, încât a decis că, cel mai probabil, se gândea prea mult la lucruri și, astfel, a decis inițial să închidă „ochii”.

Pernille, din Norvegia, a declarat: „Am crezut că sexul nu va dura atât de mult, deoarece trecuse o săptămână de când nu ne-am văzut ultima dată, dar, în orice caz, el a rezistat mai mult decât de obicei în pat. Apoi m-am gândit că e puțin ciudat, dar nu i-am spus nimic.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

După ce a mai fost înșelată într-o relație anterioară, asistenta personală pentru persoane cu handicap s-a convins că doar a avut „garda sus”. Cu toate acestea, suspiciunile ei au fost confirmate atunci când el a mărturisit că a înșelat-o într-un mesaj Snapchat în care își cerea scuze.

Mesajul era următorul: „Mă simt destul de rău și sunt dezamăgit de mine însumi pentru că e ceva ce nu ți-am spus. Unul dintre băieți a invitat două fete în excursia noastră la cabană, iar eu am ajuns să mă culc cu una dintre ele. ”

„A dormit în camera mea și a mers cum a mers, dar oricum asta nu e o scuză, am crezut că a fost o prostie din partea mea. Am fost atât de laș că am așteptat până acum. Mă doare să mă gândesc cât de bună și amabilă ești cu mine și asta e ceea ce primești înapoi de la mine. Sunt destul de dezamăgit de mine însumi, pentru că nu sunt chiar persoana care vreau să fiu.”

Întristată și dezamăgită de mărturisire, mai ales că a ales să o facă prin mesaj, Pernille l-a sunat pe FaceTime, spunându-i că dacă vrea să-și ceară scuze atunci „trebuie să o facă față în față”.

Pernille și-a amintit: „Apoi a venit cu mașina la mine și am stat jos și am vorbit despre asta. Din cauza faptului că am fost tratată foarte rău în ultima mea relație, capul meu îmi spunea să renunț pe loc la acest băiat, dar inima mea, evident, încă mai dorea să fie cu el, deoarece eram îndrăgostită de el.

„Am fost foarte clară cu el că mi-ar fi foarte greu să mai am încredere în el și nu i-am acceptat niciodată scuzele”.

Ea a adăugat: „Cred că unul dintre cele mai rele lucruri și pe care îl găsesc puțin dezgustător este că a venit acasă la mine și a făcut sex cu mine imediat după ce a făcut sex cu fata din excursia la cabană. Și a reușit să fie cu mine în fiecare zi după aceea, timp de o săptămână întreagă, pretinzând că nu s-a întâmplat nimic. M-am simțit foarte condusă”.

În urma unei lungi conversații, Pernille a decis să îi mai acorde o șansă partenerului ei și spune că acesta „s-a dovedit a fi un băiat foarte dulce și drăguț”.

Ea a spus: „Majoritatea prietenilor mei știu și i-am sunat pe unii dintre ei când am citit mesajul lui. Cu toții mi-au spus că erau atât de multe semnale de alarmă și că nu vor să continui cu el.