Cum va arăta noaptea de Revelion în marile orașe ale lumii

Cum va arăta noaptea de Revelion în marile orașe ale lumii Sursa: Hepta/Mediafax Foto
  • În New York are loc pe 31 decembrie o mare petrecere virtuală cu cei mai cunsocuţi artişti. Printre ei se numără: J.Balvin, Demi Lovato, Ne-yo sau James Blunt
  • Principalul foc de artificii din Taipei va continua – cu măşti obligatorii pentru participanţi
  • În Dubai va avea loc un spectacol de artificii şi laser la Burj Khalifa

În Australia oficialii australieni au interzis oamenilor să se adune lângă podul Sydney Harbour pentru a urmări focul de artificii de Revelion, din cauza coronavirusului.

Celebrul eveniment anual, care atrage în mod normal aproximativ un milion de oameni în portul oraşului, poate fi urmărit în direct doar de cei care locuiesc în zonă şi de oaspeţii lor

Organizatorii de petreceri din întreaga lume au fost nevoiţi să ia decizii dure în legătură cu sărbătorile lor. Mulţi i-au abandonat, dar câţiva împing înainte.

În New York are loc pe 31 decembrie o mare petrecere virtuală cu cei mai cunoscuţi artişti. Printre ei se numără: J.Balvin, Demi Lovato, Ne-yo și James Blunt.

În Berlin, unde nu au loc sărbători din cauza restricţiilor coronavirusului, se va aştepta o fotografie live a peisajului urban la miezul nopţii.

Avatarul compozitorului şi interpretului Jean-Michel Jarre va juca un decor din interiorul catedralei virtuale Notre Dame, în timp ce el însuşi îl interpretează în direct la un studio din apropiere din oraş, online desigur

Nu putem uita de celebrul concert de orchestră muzicală cee are loc în fiecare an la Toulousse

În Dubai va avea loc un spectacol de artificii şi laser la Burj Khalifa.

Afişajul emblematic al naţiunii insulare asiatice în umbra staţiunii Marina Bay nu se va întâmpla anul acesta, dar locuitorii din Singapore le pot prinde în alte 11 locaţii mai mici, transmis direct online

Principalul foc de artificii din Taipei va continua – cu măşti obligatorii pentru participanţi .

Pentru prima dată în istoria sa, evenimentul emblematic Hogmanay al Scoţiei se mută online – unde va fi condus de actorul David Tennant.

Petrecerea tradiţională de pe  Freemont din centrul oraşului Vegas nu va fi la fel ca în anii anteriori, dar se va fi totuși organizată.