• Îți poți organiza nunta în această vară, dar cu puțini invitați: 50 la interior și 70 la exterior
  • Organizatorii de evenimente sunt pregătiți să îți aranjeze nunta oriunde îți dorești
  • Poți să ai și o nuntă mare, dacă faci dovada că toți invitații sunt vaccinați

Nunțile nu vor mai arăta ca altă dată. Anul acesta îți poți invita doar familia și prietenii apropiați pentru că la evenimentele private, au voie doar 50 de persoane în interior și 70 la exterior.

Însă nu ar trebui să te îngrijoreze acest lucru. Organizatorii de evenimente încearcă să te liniștească și te asigură că la nunțile cu mai puțini invitați, mirii se distrează la fel de bine.

Sunt mult mai relaxați, iar costurile sunt mai mici, asta dacă nu ai achitat deja, de anul trecut, pentru mai mulți oaspeți.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Noi încercăm să le transmitem puțină liniște viitorilor miri. Locațiile oferă și opțiuni să facă și în exterior, mai toată lumea s-a adaptat și pe partea asta. Noi ne-am pregătit cu logistică, să putem organiza oriunde un eveniment și într-un câmp deschis, oriunde”, a spus Denisa Nicoară, organizator evenimente Vanilla Events.

Ovidiu este unul dintre mirii care visa la o nuntă mare anul acesta, însă pandemia i-a dat planurile peste cap. Până se liniștesc lucrurile, caută o tematică pentru nunta sa.

Am avea mulți prieteni și rude pe care ne dorim să îi invităm la nuntă. Ceea ce facem acum practic este să căutăm locații și contexte și tematici potrivite nunții noastre. Am sesizat că sunt printre prietenii mei care fac și cu câte persoane li se permite”, a spus Ovidiu Ladar, viitor mire.

În timp ce unii miri își amână nunta pentru anul viitor, alții aleg să o țină, dar renunță la unele servicii.

Își doresc evident și un album foto chiar dacă costul este un pic mai mare. Nu își mai fac fotografii la minut sau în unele cazuri dacă nunta este foarte mică, fără petrecere efectivă, cu formație cu dans, nu au mai luat nici partea de video deoarece au rămas pe partea de ceremonie și o masă în familie”, a explicat Iuliu Paul Pop, fotograf.