• CFR Cluj a ajuns la 12 cazuri de coronavirus în cadrul clubului.
  • Paul se teme că a luat virusul după ce a călătorit în acelaşi avion cu jucătorii.
  • Paul: „Avionul ăla poate să fi devenit focar de infecţie”

Tu ce te-ai face dacă ai afla că ai călătorit în acelaşi avion cu o persoană infectată cu COVID-19? Dar cu 12? Prin această situaţie trece Paul Siserman. El a mers în acelaşi avion cu cei de la CFR Cluj, echipă care a anunţat până acum că are 12 cazuri de infectări.

Paul se teme pentru sănătatea sa şi a familiei sale. A mers de urgenţă să îşi facă testul şi aşteaptă rezultatul cu sufletul la gură. El spune că nu toţi jucătorii CFR-ului au respectat normele de prevenţie în cursa de linie pe care au folosit-o pentru a zbura către Bucureşti.

Clubul a emis un comunicat prin care se apără şi susţine că toată lumea a purtat măşti FFP2 pe durata zborului.  

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

„Ce treaba am eu cu ei? N-am nicio treabă, dar după aia, când am văzut că e unul, apoi cinci, după aia încă cinci. Practic sunt zece, sunt aproape toţi cei care au fost în autocarul ăla. Cu posibilităţile financiare pe care le au ei sunt atât de inconştienţi încât să plece la drum cu încă 150 de persoane lângă ei Nişte ignoranţi au pus nişte oameni în pericol. Sunt curios dacă şi alte persoane şi-au făcut testul. Acum, s-o dăm pe faţă: avionul ăla poate să fi devenit un focar de infecţie”, spune revoltat Paul.