• Există multe elemente unice de design la toaletele publice la care nu te-ai gândi niciodată.
  • Un bărbat explică numeroasele motive pentru care ușile toaletelor publice nu ating pământul.
  • Toaletele publice par adesea diferite de cele pe care le avem acasă, cu scaune în formă de U și uși care nu ajung până la sol.

Un bărbat de pe TikTok a împărtășit motivul pentru care ușile din toaletele publice nu ating pământul și se pare că există mai multe motive decât ai putea crede. Toaletele publice par adesea diferite de cele pe care le avem acasă, cu scaune în formă de U și uși care nu ajung până la sol, dar acestea nu sunt doar ciudățenii, deoarece există motive practice de design pentru aceste diferențe.

Utilizatorul TikTok @mattypstories împărtășește adesea clipuri care dezvăluie adevăratele motive ale lucrurilor, iar clipul său despre ușile toaletelor a primit acum peste 30.000 de aprecieri, oamenii descoperind de ce se întâmplă acest lucru.

În clip, Matty explică: Iată de ce ușile băilor publice nu ating podeaua. Probabil că v-ați întrebat la un moment dat de ce ușile de la baie nu ajung până la sol. Dar, de fapt, există multe motive logice pentru care fac acest lucru. În primul rând, dacă există vreodată o urgență, ar fi destul de ușor să vezi ce s-a întâmplat și să aduci persoanei respective ajutor.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Matty adaugă apoi că un alt motiv este că toaletele publice sunt folosite de foarte mulți oameni, așa că trebuie curățate în mod regulat, astfel că, având uși care nu ajung până la sol, acestea sunt mai ușor și mai rapid de curățat.

Băile publice sunt folosite destul de des, ceea ce înseamnă că trebuie curățate de mai multe ori pe parcursul zilei, iar faptul că au spațiul de sub ușă face acest lucru mult mai ușor”, a spus el. Și, în cele din urmă, este mult mai ieftin să cumperi o ușă care are o parte din ea tăiată decât ușa întreagă în sine.”

Multe dintre aceste motive sunt, de asemenea, menționate pe site-ul web al WC Portables, o companie specializată în toalete portabile. Aceștia enumeră ușile mai scurte ca fiind ideale în caz de urgență”, „mai ușor” de curățat și, în general, mult mai ieftine”.

De asemenea, compania consideră că există și alte câteva beneficii utile, cum ar fi eliminarea mai rapidă a mirosurilor neplăcute”. Ei spun: „Toaleta este un mediu natural pentru eliberarea de mirosuri neplăcute. Spațiul dintre ușă și podea asigură o evacuare rapidă a mirosului neplăcut generat de utilizatorii anteriori. Ajută ca experiența în toaletă să devină suportabilă. Fără decalaj, mirosul se menține într-o cabină și devine insuportabil pentru utilizatorii următori.”