• Prin intermediul cursului, specialiștii oferă 12 sfaturi pe care doritorii să le aplice în 2021.
  • Prețul cursului este 50 de lei.
  • Banii adunați vor fi donați copiilor orfani.

Dacă anul 2020 l-am petrecut pe Zoom, din cauza pandemiei, Revelionul de ce să nu îl facem la fel? Dar nu cu muzică și dans. Ci cu idei serioase despre cum poți să faci din 2021 un an mai bun.

Din ce puncte de vedere? Mod de gândire, organizare și bani. Trainerul Alin Comșa, împreună cu alți doi specialiști, vor ține, la ora 12:30, un curs pe Zoom, de 45 de minute. Îți vor da 12 sfaturi pentru un 2021 bun.

Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar banii vor fi donați unor copii orfani. S-au grăbit mulți să ajute. Peste 70 de participanți și-au cumpărat bilet până în acest moment.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

„Sunt absolut uluit de cât de mulți oameni doresc să participe la această întâlnire. Au fost oameni care au cumpărat câte cinci bilete, câte patru bilete”, a declarat Alin Comșa, trainer.

Sfaturile specialistului

L-am rugat pe Alin să ne dezvăluie și nouă unul dintre sfaturi. „Să faci lucrurile până la capăt în maximul lor de potențial. Să nu te oprești este o chestiune extraordinară și să fii pregătit pentru a primi până la urmă refuzuri sau a fi dat la o parte”, a mai spus trainerul.

George este unul dintre cei care vor participa diseară la curs. Împreună cu soția, vor să afle de la specialiști cum să-și facă anul mai bun. Vrea ca 2021 să-i aducă o schimbare: un alt loc de muncă. Cât despre 2020, spune că a învățat câteva lecții.

„El a venit cu niște lecții pentru mine și cred că pentru omenire în general. Au fost niște provocări la care a trebuit să răspundem cu toții. Așteptări de normalizare a vieții noastre, a tuturor. Pentru mine personal aștept o provocare din punctul de vedere al unui nou job și să sperăm că nu se va lăsa așteptat prea mult”, a afirmat George Vișan, participant.