• Jennifer Lopez şi-a lansat propria linie de pantofi, iar design-ul l-a făcut chiar artista.
  • J-Lo pe lângă dans, muzică şi actorie a devenit şi designer de pantofi.
  • Colecţia este disponibilă deja online, iar preţurile sunt accesibile.
  • ,,Mi-am dat seama că nu trebuie să fie scumpi ca să fie la modă şi stilaţi”, a spus Jennifer.

,,Dă-i unei fete pantofii potriviţi şi va putea cuceri lumea”, asta face şi Jennifer Lopez pe lângă muzică şi actorie. Artista nu s-a lăsat copleşită de pandemie, din contră, tocmai şi-a lansat propria linie de pantofi, iar design-ul este făcut chiar de ea.

Jennifer şi-a postat filmuleţele de prezentare pe contul ei de Instagram, acolo unde cei peste 126 de milioane de followers au fost încântaţi de noua veste.

Colecţia JLO by Jenniffer Lopez este una accesibilă şi foarte feminină, iar preţul unei perechi de sandale simple din piele este de 80 de euro.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

,,Am făcut designul pantofilor JLO Jennifer Lopez pentru domnişoarele şi fetele care vor să se simtă frumoase şi încrezătoare pentru orice ocazie. Mi-am dat seama că nu trebuie să fie scumpi ca să fie la modă şi stilaţi şi mereu am vrut să creez o colecţie care să întruchipeze stilul meu personal, dar în acelaşi timp e accesibilă pentru toţi prietenii, familia şi fanii mei, ei se pot simţi la fel de frumoşi şi puternici cum mă simt eu când încalţ una din perechile de păntofi“, mărturisește J-Lo.