De ce a eșuat nava din Mauritius. Cum au produs marinarii un dezastru ecologic în goana după WiFi

De ce a eșuat nava din Mauritius. Cum au produs marinarii un dezastru ecologic în goana după WiFi Sursă foto: Profimedia
  • O să fii uimit care e cauza dezastrului ecologic din apropierea insulei Mauritius
  • Căpitanul navei care a eșuat a fost arestat
  • O petrecere la bord și dorința marinarilor de a prinde semnal WiFi ar fi motivele

Săptămânile trecute aflai că o navă a provocat dezastru ecologic și stare de urgență în Mauritius din cauza unor scurgeri masive de petrol care au apărut după ce petrolierul s-a ciocnit de un recif de corali.

Acum, o să fii uimit care e motivul pentru care s-a produs accidentul. Informațiile obținute de anchetatori iau în calcul două ipoteze. Una arată că la bord se ținea o petrecere cu ocazia unei aniversări, iar alta că vaporul naviga foarte aproape de țărm pentru a prinde semnal WiFi, scrie BBC.

De asemenea, trebuie să știi că Sunil Kumar Nandeshwar, un bărbat indian de 58 de ani, a fost acuzat de punerea în pericol a navigației sigure și a fost reținut de poliție. Momentan, el nu a comentat situația.

Îți mai spun că vaporul cu 4.000 de tone de combustibil la bord, eșuat pe 25 iulie în apropiere de coasta insulei Mauritius din Oceanul Indian, s-a rupt în două zilele trecute.