• Meghan Markle și prințul Harry i-au depășit în clasamentul popularității pe Kate Middleton și prințul William
  • Foștii duci de Sussex au mărturisit în interviul pentru celebra prezentatoare TV Oprah Winfrey că nu se simt susținuți de casa regală
  • În timpul interviului, prințul Harry a subliniat asemănările dintre modul în care mama sa, prințesa Diana, și soția sa, Meghan Markle, au fost tratate de către familia regală

Relația tensionată a lui Meghan Markle și a prințului Harry cu familia regală a fost în centrul atenției încă de la interviul cu Oprah Winfrey, difuzat luna trecută de CBC News.

În timpul interviului, fosta ducesă de Sussex a mărturisit că membrii familiei regale ar fi avut comentarii rasiste despre băiețelul ei și al prințului Harry, Archie, încă din timpul sarcinii. De altfel, Meghan Markle a afirmat că nu a avut parte de sprijin atunci când s-a confruntat cu gânduri de suicid, anunță Insider.com.

Cuplul Meghan-Harry, o amenințare pentru monarhie datorită popularității

Jurnalista Michelle Ruiz a scris un articol pentru revista Vanity Fair în care argumenta că Meghan și Harry au fost mai mult în centrul atenției decât Kate Middleton și prințul William, pe vremea când foștii duci de Sussex locuiau în casa regală.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Popularitatea lui Meghan și Harry nu a fost surprinzătoare, iar asta pentru că prințul Harry era de multă vreme burlac, iar Meghan Markle fusese o actriță, de origine americană, celebră la Hollywood, a mai explicat Michelle Ruiz.

La polul opus, Kate și William au intrat într-un „con de umbră”. De altfel, atenția publicului ar fi trebuit să se mențină doar asupra familiei regale, în special a reginei și a celor aflați pe linia directă a succesiunii la tron, așa cum este cazul prințului William.

„Este o situație fără câștig, familiară femeilor, în special celor de culoare: fie ești prea mult, fie nu ești niciodată suficientă”, a scris Michelle Ruiz. 

Viața lui Meghan Markle, comparată cu cea a „prințesei inimilor”

Prințesa Diana a fost iubită de oameni pentru personalitatea ei și a început treptat să capete popularitate. Dacă inițial, apariția ei publică ar fi fost un avantaj pentru familia regală, acest lucru a devenit rapid o problemă atunci când părea că este mai plăcută decât soțul ei, prințul Charles.

Însăși prințesa Diana a declarat pentru BBC în 1995 că prințul Charles începuse să devină gelos pentru succesul ei. Cu cât popularitatea creștea, cu atât relația dintre cei doi devenea mai tensionată.

Prințul Harry a povestit în interviul pentru Oprah că momentele petrecute la primul lor turneu regal din Australia, în 2018, i-au stârnit amintiri de pe vremea când mama sa a avut aceeași experiență. De atunci, relația foștilor duci de Sussex au schimbat cursul familiei regale pentru totdeauna.