• Kate Middleton, cunoscută pentru gusturile sale incredibile în materie de modă, este adesea văzută purtând un accesoriu nesperat la angajamentele regale – plasturii.
  • Un expert a făcut lumină asupra a ceea ce ar putea însemna acest lucru.
  • Între timp, alții au speculat că rănile minore de la degete, ar putea fi rezultatul faptului că ea este o mamă activă pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Kate Middleton, cunoscută pentru gusturile sale incredibile în materie de modă, este adesea văzută purtând un accesoriu nesperat la angajamentele regale – plasturii. Un expert a făcut lumină asupra a ceea ce ar putea însemna acest lucru. Cel mai recent, Kate a fost văzută purtând plasturi de culoarea pielii în timp ce se afla la Cardiff, în cadrul festivităților dedicate Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Unul a fost văzut pe degetul ei mare în timp ce saluta mulțimea, ceea ce i-a determinat pe unii fani regali să speculeze de ce se afla acolo. Dar nu a fost prima dată când purtarea plasturilor de către Kate a fost sursa unor speculații.

De fapt, în 2016 a fost văzută purtând un plasture în timp ce se afla la Sandringham în ziua de Crăciun. Apoi, în noiembrie 2018, a fost văzută cu un plasture circular pe deget. În altă ordine de idei, Kate a avut, de asemenea, un plasture pe degetul mare în timpul Chelsea Flower Show din 2019. În trecut, când a fost întrebat despre această problemă, Palatul Buckingham a spus: „Nu avem nici un comentariu cu privire la plasture”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Având în vedere dragostea Prințesei de Wales pentru activitățile în aer liber, unii fani regali s-au întrebat dacă purtarea plasturilor ar putea fi din cauza hobby-ului său pentru grădinărit.

Între timp, alții au speculat că rănile minore de la degete, ar putea fi rezultatul faptului că ea este o mamă activă pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Dar, vorbind cu Daily Express despre acest subiect, Dr. Anton Alexandroff, un purtător de cuvânt al Consultant Dermatologist & British Skin Foundation, a susținut că folosirea plasturilor pentru a vindeca tăieturile nu este neapărat cel mai bun lucru de făcut.

„Purtarea de plasturi nu este atât de utilă, deoarece pielea nu respiră la fel de bine și durează mai mult să se vindece”, a spus el.

„Ca mamă, te speli pe mâini tot timpul, așa că este important să te hidratezi în mod regulat. Folosirea unei creme hidratante este cel mai bun mod de a vindeca o zgârietură.”