• O femeie stârnește discuții când recunoaște că și-a spălat bradul de Crăciun în baie.
  • O femeie mândră de casă ei i-a făcut pe unii să mire după ce a arătat cum își spală bradul de Crăciun în baie înainte de a-l instala.
  • Deși este posibil ca mulți dintre noi nici măcar să nu se fi gândit la acest lucru, cu siguranță are mult sens, mai ales pentru cei care au animale de companie.

Mulți dintre noi au păreri total diferite când vine vorba de decorarea bradului de Crăciun, de la data corectă pentru a-l monta până la faptul dacă luminile transparente sau colorate insuflă cea mai mare bucurie festivă. Acum a fost lansată o nouă dezbatere, iar iubitorii Crăciunului nu știu ce să creadă.

O femeie a dezvăluit că în fiecare an face baie bradului său artificial de Crăciun înainte de a-l decora, împărtășind poze cu bradul înmuiat în cadă. Deși la prima vedere este o priveliște neobișnuită, femeia nu face acest lucru pentru a oferi bradului o „sesiune de relaxare și răsfăț” înainte de sărbători.

Explicându-și în detaliu raționamentul pe Facebook, femeia mândră de propria casă, care a trecut recent de la o locuință cu animale de companie la una fără animale de companie”, a explicat că se asigură întotdeauna că scapă de orice praf sau murdărie înainte de a-și acoperi din nou bradul cu decorațiuni strălucitoare.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Deși este posibil ca mulți dintre noi nici măcar să nu se fi gândit la acest lucru, cu siguranță are mult sens, mai ales pentru cei care au animale de companie. Un brad artificial ar putea foarte bine să fie lăsat sus timp de o lună în timpul sezonului festiv, adunând tot felul de germeni în aer în mijlocul sclipiciului. Apoi, bineînțeles, este împachetat în pod sau în dulap, fără a fi curățat măcar cu un ștergător de pene.

În acest sens, o serie de utilizatori de pe Facebook au lăudat „ideea ei minunată”, care, după ce au observat-o, li s-a părut atât de evidentă”. Unii au remarcat cât de șocați au fost atunci când, an de an, au văzut cât de mult praf s-a adunat pe bătrânul lor copac.

Alții, însă, nu erau atât de siguri, considerând că este doar încă un lucru pe care trebuie să-l curăț”. Cei care aveau copaci mai fragili au considerat că ai lor nu ar fi supraviețuit oricum unei bune curățări, hotărând să suporte praful.