• Vaccinarea împotriva COVID-19 este cea mai la modă tendință în aplicațiile de dating
  • Tinder a spus că a înregistrat o creștere cu 258% a mențiunilor despre vaccinuri
  • Același lucru s-a întâmplat și în cazul altor aplicații de dating precum Bumble sau Grindr

Obținerea unui vaccin împotriva coronavirusului este cel mai la modă lucru în acest moment. Cel puțin, asta este impresia pe care ai putea să o obții din aplicațiile de întâlnire, în care oamenii menționează că și-au făcut vaccinul ca pe o modalitate de a întâlni oameni asemănători, potrivit Businessinsider.

Am văzut o creștere de 137% a mențiunilor de „vaccin” pe profilurile noastre, la nivel global, între noiembrie și ianuarie”, a declarat Michael Kaye, un purtător de cuvânt al aplicației de întâlniri OKCupid. 

Vaccinul nu numai că devine cel mai mare punct de discuție pentru aplicațiile de întâlnire, ci devine de fapt o imensă oportunitate și în afaceri”, a adăugat Kaye.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Tinder a spus că a înregistrat o creștere cu 258% a mențiunilor despre vaccinuri pe profilurile utilizatorilor între septembrie și decembrie.

Bumble, o altă aplicație de întâlniri, a declarat că a văzut o creștere a numărului de persoane care menționau cuvântul „vaccin” sau „vaccinat” în profilurile lor Bumble. 

Grindr, o aplicație de întâlniri online pentru oameni gay, bisexuali, transgender și queer, a declarat că nu colectează date despre vaccinurile COVID-19.