• Pizza ca-n România, nicăieri în lume
  • Alfred Dauteuil a venit cu originala idee de a combina pizza cu sarmalele
  • Un nou trend în țară – românizarea mâncării

Românul e român până la capăt. Tot meniul internațional a fost românizat. De la burgeri, până la pizza, toate conțin fie sarmale, fie mici.

De 1 mai poți să mănânci un ”quatro formagi”. Totuși tradițional gândul zboară apoi la grătare și la mici. Mai sunt și McMicii sau pizza shaorma. Lista e lungă și chiar bine venită. De-acum nu te mai cerți cu gașca legat de ce vrei să mânânci în oras.

Mai interesant e ce se întâmplă când pui la un loc două produse iubite de români. Pizza cu sarmale sau pizza cu mici. Astepam de acum, de ce nu, și pizza cu salată beuf.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?