• Pentru mulți, motorul devine mai mult decât o simplă metodă de a călători.
  • Pentru a putea conduce o motocicletă, trebuie să cunoști regulile de circulație și să fii obișnuit cu șofatul.
  • Luminița Tomescu: „Este o doză de adrenalină, dar și foarte multă grijă”.

În mijlocul zgomotului puternic al motoarelor, în lumina razelor de soare care se strecoară printre clădiri, și cu vântul care îți mângâie fața, pasiunea pentru motociclete te atrage și te captează într-un mod unic și inexplicabil. Pentru mulți , călătoritul pe două roți devine mult mai mult decât o simplă modalitate de a te deplasa.

„Cumva, mi-a plăcut mereu să cred că te naști motociclist. N-aș numi asta, „pasiune”. Cel puțin așa consider că a fost în cazul meu. Atunci când eram mică nu am avut o pasiune pentru păpușele sau pentru orice altceva, ci pentru motociclete și îmi plăcea să le colecționez”, povestește Luminița Tomescu, motociclist.

„Mai departe, am dus pasiunea asta la următorul nivel și am devenit eu în sine motociclist și am propria mea jucărie, în dimensiune reală”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Pentru a putea conduce o motocicletă, trebuie să cunoști regulile de circulație și să fi obișnuit cu șofatul. Mersul pe motor ți-ar putea aduce ceva mai multă adrenalină decât te aștepți.

„Este o doză de adrenalină, într-adevăr, dar este și foarte, foarte multă grijă. Libertatea este pe deplin simțită, dar în momentul în care ești pe motor ești foarte prudent și trebuie să fii non-stop atent la ce se întâmplă în jurul tău”, spune Luminița.

Citește și: