• Turiştii şi olandezii aflaţi în capitala Țărilor de Jos au fost invitați într-o grădină special amenajată în cea mai mare piață a orașului, înconjurată de muzee, pentru a sărbători Ziua Națională a Lalelelor.
  • Fiecare vizitator a avut ocazia să plece cu un buchet de lalele, florile emblematice ale ţării.
  • Ziua Națională a Lalelelor are loc, în mod normal, în fiecare a treia sâmbătă din ianuarie.

Turiştii şi olandezii aflaţi în capitala Țărilor de Jos au fost invitați într-o grădină special amenajată în cea mai mare piață a orașului, înconjurată de muzee, pentru a sărbători Ziua Națională a Lalelelor, potrivit agenției Xinhua.

Organizată de către Tulip Promotion Netherlands (TPN), Ziua Națională a Lalelelor marchează începutul unui nou sezon al lalelelor.

Fiecare vizitator a avut ocazia să plece cu un buchet de lalele, florile emblematice ale ţării.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Tema pentru Ziua Națională a Lalelelor din acest an a fost Tipic olandez” .

Printre invitații de onoare s-a aflat și campioana olandeză la patinaj de viteză Irene Schouten, care este și fiica unui cultivator de lalele.

Medaliata olimpică a prezentat cu această ocazie și o nouă varietate, ce poartă numele faimosului tablou Fata cu cercel de perlă” , al maestrului danez Vermeer.

Ziua Națională a Lalelelor are loc, în mod normal, în fiecare a treia sâmbătă din ianuarie. Anul acesta a fost al 10-lea an în care s-a organizat Ziua Națională a Lalelelor.