• Ana Maria este florist, iar în această perioadă împodobește casele clienților pentru Crăciun
  • Clienții și prietenii clienților sunt încântați de rezultat
  • Preţurile pornesc de la 1500 de lei şi pot ajunge până la 7000 de lei

În ultima vreme, timpul a devenit prețios, iar pandemia i-a făcut pe mulți să își doreascăi ca anul acesta să se termine cât mai repede. Cu toate acestea, oricine poate avea un Craciun magic ca în poveşti chiar dacă nu ai când să îţi împodobeşti bradul sau casa.

E de ajuns ca un client să spună ce i-ar plăcea, iar decoratorii se ocupă să transforme locuința. De la brad la şemineu, balustrade sau uşi, totul poate fi împodobit. Ana Maria Zsoldos este florist și spune că este mult de muncă, dar merită.

Ana Maria Zsoldos: „În mod normal dureză câteva zile până alegem toate ornamentele şi decorurile, iar în casele oamenilor durează aproximativ 10 ore, în funcţie de decoruri. Dacă aleg toată casa, atunci poate să dureze şi două zile. Ca şi accesorii folosim de la 150 de bucăţi până la 1000 de accesorii. Practic se închiriază.

La fel a făcut și Loredana. Ea a apelat anul acesta la un decorator, iar rezultatul îi impresionează pe toţi prietenii care îi trec pragul.

Loredana Chidean, clientă: „Durează foarte, foarte mult să faci acest decor minunat. Toţi se miră, wow ce frumos e, şi îmi zic că e ca o poveste ca în căsuţa lui Moş Crăciun. Eu i-am dat două-trei idei cum aş vrea să arate şi ea a venit cu tot decorul. E mult mai simplu, vii acasă şi totul e făcut.”

Ana Maria Zsoldos: „Am folosit ornamente supradimensionale pentru că asta şi-au dorit clienţii mei având copii au vrut cumva să fie mai mult ca un loc de joacă pentru ei. Atunci am folosit şi ursuleţi şi am încadrat această lună.”

Pentru decorarea unei case, preţurile pornesc de la 1500 de lei şi pot ajunge până la 7000 de lei.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII
EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES