Ungureanu, spion la Spitalul Județean de Urgență Mureș: „Imagini și sunete de groază”

Sursa foto: Captură video facebook.com/Emanuel Ungureanu
  • Emanuel Ungureanu a postat pe pagina sa de facebook un video despre care spune că a fost filmat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.
  • Subsolul acestui spital pare desprins dintr-un film de groază, spune deputatul.
  • Când ajungi în acest loc insalubru, te izbește un miros puternic de mucegai, adaugă Ungureanu.
  • Ungureanu mai spune că, între timp, managerul Puiac caută vinovații care i-au permis să intre în subsol și asistenta care i-a trimis imaginile terifiante.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a postat dumincă pe pagina sa de facebook, un video care ar fi fost filmat în Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

Ungureanu susține că filmarea a fost făcută de el și descrie imaginile ca fiind un film de groază.

ATENȚIE! IMAGINI și SUNETE de GROAZĂ la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Mureș!Acestea sunt imaginile filmate de mine acum câteva zile în locul unde sunt amenajate vestiarele personalului medico-sanitar din Spitalul Județean de Urgență Mureș!Subsolul acestui spital pare desprins dintr-un film de groază.Când ajungi în acest loc insalubru, te izbește un miros puternic de mucegai și te șochează cele peste 30 de pisici care sunt întreținute acolo pentru a exista o barieră naturală împotriva șobolanilor care mișună în spațiile unde se schimbă: asistente, rezidenți, infirmiere, brancardieri.Priviți imaginile cu naturalețea mișcărilor cu care își schimbă hainele un medic care merge pe secție în această cocină.Vă dați seama?De aici, o parte din personalul medico-sanitar din spital urcă lângă patul bolnavilor.Incredibil!Între timp, managerul Puiac caută vinovații care mi-au permis să intru în subsol și asistenta care mi-a trimis imaginile terifiante din Blocul Operator al secției de Ortopedie Traumatologie.Puteți revedea grozăvia aicihttps://www.facebook.com/1213299995450587/posts/3018773108236591/Credeți că de săptămâna trecută s-au luat masuri pentru remedierea situației din acest spital?Nici vorbă, Ministerul Sănătății și politicienii din zonă caută soluții să ascundă gunoiul, nu să-l îndepărteze.Am o veste proastă pentru managerul Puiac, după ce prezint jegul din spital cu camera mea ascunsă, la vedere, încep să iau la puricat achizițiile…Atunci să văd la cine sunați să vă scape?Credeți că nu știu beneficiile pe care le-ați avut din prietenia cu hoața de Pintea?

Publicată de Emanuel Ungureanu – Deputat USR pe Duminică, 28 iunie 2020

„Acestea sunt imaginile filmate de mine acum câteva zile în locul unde sunt amenajate vestiarele personalului medico-sanitar din Spitalul Județean de Urgență Mureș! Subsolul acestui spital pare desprins dintr-un film de groază. Când ajungi în acest loc insalubru, te izbește un miros puternic de mucegai și te șochează cele peste 30 de pisici care sunt întreținute acolo pentru a exista o barieră naturală împotriva șobolanilor care mișună în spațiile unde se schimbă: asistente, rezidenți, infirmiere, brancardieri.” scrie deputatul în descrierea imaginilor video.

Ungureanu mai spune că între timp, managerul Puiac (dr. Claudiu Puiac, managerul SCJU Târgu Mureş – n.r.) caută vinovații care i-au permis să intre în subsol și asistenta care i-a trimis imaginile terifiante din Blocul Operator al secției de Ortopedie Traumatologie.