Destinul unei pisici, schimbat într-o secundă. Cum a ajuns de pe o bandă de sortare a deșeurilor pe un fotoliu de ministru. VIDEO

Destinul unei pisici, schimbat într-o secundă. Cum a ajuns de pe o bandă de sortare a deșeurilor pe un fotoliu de ministru Sursă foto: BBC
  • O pisică a fost salvată de la moarte de către un angajat al unei uzine de sortare a deșeurilor
  • Pisoiul a devenit o celebritate locală, iar apoi a fost adoptat de ministerul mediului al regiunii Ulyanovsk
  • Neoficial, a ajuns să dețină funcția de ministru adjunct al mediului

Chiar au nouă vieți pisicile? Nu doar că a fost salvată de la moarte, dar acum are și o viață mai bună. O pisică a fentat moartea datorită unui angajat care a găsit-o în ultimul moment pe banda unui uzine de sortare a deșeurilor, într-o pungă, scrie BBC.

Totul s-a întâmplat la o uzină din Ulyanovsk, Rusia, unde camerele de supraveghere îți arată cum muncitorul Mikhail Tukash ia o pungă albă de plastic de pe banda rulantă și o deschide, moment în care descoperă o pisică în interior. „Am simțit ceva moale în pungă. Am rupt ușor punga și am văzut doi ochi privindu-mă“, povestește el.

Salvarea pisicii a fost difuzată pe TV și s-a viralizat pe rețelele sociale, iar toate astea au făcut din pisoi o celebritate locală. Ulterior, animalul a fost adoptat de ministerul mediului al regiunii Ulyanovsk și, neoficial, a ajuns să dețină funcția de ministru adjunct al mediului.

Pisica a fost la un pas de moarte. Un pic mai mult și ar fi ajuns în separatorul de gunoi“, a spus ministrul.

Imagini de la minister arată pisica trăgând un pui de somn într-un scaun în biroul ministrului mediului Gulnara Rakhmatulina și explorând noua sa casă.