• Sub eticheta de dezinfectant pentru mâini, un bărbat a descoperit că scrie „cremă pentru picioare”
  • Clipul video cu produsul de igienă s-a răspândit rapid în social media
  • Firma spune că tuburile erau sterilizate și au fost doar re-etichetate

Un bărbat din localitatea timișeană Sânpetru Mare a primit de la primărie dezinfectant pentru mâini. La o privire mai atentă, el a descoperit că sub eticheta de gel pentru mâini se află o alta care indică faptul că în tub se află cremă pentru picioare.

Videoclipul a devenit rapid viral, iar firma producătoare a transmis precizări în legătură cu produsul distribuit pe post de dezinfectant de mâni.

Într-adevăr, o parte din produsele „Gel igienizant de mâini cu argint coloidal” au fost livrate în flacoane de plastic destinate altui produs, peste care a fost aplicată o etichetare integrală cu informaţiile şi eticheta de produs a „Gel igienizant de mâini cu argint coloidal”. Ambalajele erau neutilizate, goale și sterile şi au permis ambalarea în condiţii de maximă igienă a gelului dezinfectant”, conform unui comunicat transmis Aleph News de firma Dacia Plant.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Potrivit sursei citate, acest lucru s-a întâmplat pentru o scurtă perioadă de timp, în luna aprilie.

Reprezentanții Dacia Plant spun că incidentul a avut loc din cauză că cererea de produse dezinfectante era uriaşă la acel moment.

Dacia Plant a luat decizia de a produce, în regim de urgenţă, un produs nou, un gel dezinfectant conform indicaţiilor OMS legate de proprietăţile produselor biocide pentru inactivarea noului coronavirus. Producerea gelului a fost făcută în regim de urgenţă, însă producerea de ambalaje dedicate a dispus de un termen foarte lung din cauza pandemiei”, subliniază reprezentanții companiei.