Dezinfectant de mâini, ambalat în tub de cremă pentru picioare. Ce spune firma producătoare

Dezinfectant pentru mâini, ambalat în tub cu cremă pentru picioare. Ce spune firma producătoare

Dezinfectant pentru mâini, ambalat în tub cu cremă pentru picioare. Ce spune firma producătoare

Un bărbat din localitatea timișeană Sânpetru Mare a primit de la primărie dezinfectant pentru mâini. La o privire mai atentă, el a descoperit că sub eticheta de gel pentru mâini se află o alta care indică faptul că în tub se află cremă pentru picioare.

Videoclipul a devenit rapid viral, iar firma producătoare a transmis precizări în legătură cu produsul distribuit pe post de dezinfectant de mâni.

Într-adevăr, o parte din produsele „Gel igienizant de mâini cu argint coloidal” au fost livrate în flacoane de plastic destinate altui produs, peste care a fost aplicată o etichetare integrală cu informaţiile şi eticheta de produs a „Gel igienizant de mâini cu argint coloidal”. Ambalajele erau neutilizate, goale și sterile şi au permis ambalarea în condiţii de maximă igienă a gelului dezinfectant”, conform unui comunicat transmis Aleph News de firma Dacia Plant.

Potrivit sursei citate, acest lucru s-a întâmplat pentru o scurtă perioadă de timp, în luna aprilie.

Reprezentanții Dacia Plant spun că incidentul a avut loc din cauză că cererea de produse dezinfectante era uriaşă la acel moment.

Dacia Plant a luat decizia de a produce, în regim de urgenţă, un produs nou, un gel dezinfectant conform indicaţiilor OMS legate de proprietăţile produselor biocide pentru inactivarea noului coronavirus. Producerea gelului a fost făcută în regim de urgenţă, însă producerea de ambalaje dedicate a dispus de un termen foarte lung din cauza pandemiei”, subliniază reprezentanții companiei.

Exit mobile version