• În timp ce mărimea picioarelor unui tip poate să nu fie o reprezentare clară a lungimii bărbăției sale, oamenii de știință au descoperit recent că o altă trăsătură a corpului poate oferi o indicație precisă dacă este bine dotat.
  • Dar se pare că această teorie este un mit, deoarece un studiu recent a dezvăluit că o interpretare mai clară poate fi găsită pe nasul unui bărbat.
  • Publicat în revista Basic and Clinical Andrology, cercetătorii au scris: „Faptul că mărimea nasului este legată de SPL (lungimea întinsă a organului genital) indică faptul că lungimea poate să nu fie determinată de vârstă, înălțime sau greutate corporală, ci să fi fost deja determinată de naștere.

Timp de mulți ani, am fost îndemnați să credem că mărimea picioarelor unui bărbat ne va indica în mod clar dacă acesta are o bărbăție mare.

Dar se pare că această teorie este un mit, deoarece un studiu recent a dezvăluit că o interpretare mai clară poate fi găsită pe nasul unui bărbat.

Un studiu realizat în Japonia a descoperit recent că bărbații cu nasul mai mare aveau o „lungime a penisului” cu cel puțin 5,3 centimetri mai mare.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Cu toate acestea, bărbații cu nasuri mai mici aveau oragne erecte de 4,1 inci.

Oamenii de știință de la Universitatea de Medicină din prefectura Kyoto au observat 126 de bărbați la trei zile după moarte și le-au măsurat diferite părți ale corpului.

Ei au luat în considerare diferiți factori în timpul studiului, inclusiv înălțimea și greutatea.

Pentru a măsura dimensiunea organului, echipa l-a întins până la limita maximă.

Acest lucru a fost apoi comparat cu diferite părți ale corpului și nu s-a găsit nici o legătură între mărimea picioarelor și lungimea bărbăției.

Publicat în revista Basic and Clinical Andrology, cercetătorii au scris: „Faptul că mărimea nasului este legată de SPL (lungimea întinsă a organului genital) indică faptul că lungimea poate să nu fie determinată de vârstă, înălțime sau greutate corporală, ci să fi fost deja determinată de naștere.

„Deși rezultatele noastre sunt inutile în scopuri medico-legale, înțelegerea procesului de creștere a penisului sau a trăsăturilor faciale poate fi foarte importantă pentru extrapolarea nivelurilor de androgeni fetali și pentru urmărirea funcțiilor genitale masculine.”

Bărbații aveau cu toții între 30 și 50 de ani, iar cercetătorii au explicat că dimensiunea bărbăției poate fi, de asemenea, un indicator al vârstei.

Studiul a fost realizat doar pe bărbați japonezi, iar dimensiunea eșantionului a fost mică, este necesar un studiu mai mare pentru a determina dacă dimensiunea nasului este o reprezentare exactă a lungimii organului genital.