• Începând cu 15 iunie te poţi bucura de vară mergând la piscină
  • Piscinele exterioare se vor deschide pentru toţi doritorii de relaxare şi distracţie
  • O proprietară a unui spa a luat câteva măsuri de siguranţă, până acestea vor fi stabilite de autorităţi

Dacă eşti nerăbdător să te relaxezi pe un şezlong sau să faci o baie în piscină, ei bine, ai grijă ce-ţi doreşti că dorinţele pot deveni o realitate! Piscinele exterioare se vor redeschide din data de 15 iunie, o relaxare mult aşteptată în această vară. O proprietară al unui spa cu piscine îţi spune care sunt măsurile luate şi ce trebuie să ştii despre mersul la piscină.

Iată ce spune Ioana Georgescu, patroană Pescariu Sports & Spa

„În ceea ce priveşte măsurile exacte cerute, nu avem încă foarte multe detalii, sperăm să urmeze şi ele cât de curând, dar la acest momet ne-am bazat strict pe informaţia disponibilă în momentul în care s-au redeschis plajele şi anume poziţionarea şezlongurilor la distanţe de doi metri.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Prosoapele, unul din accesorile pe care noi le furnizam şi pe piscină şi în sălile de fitness, din ce există momentan disponibil ele nu sunt permise şi trebuie ca fiecare vizitator să vină cu prosop personal.”

În acelaşi timp hotelierii au ameninţat că vor da în judecată Minsiterul Sănătăţii şi Guvernul pentru subminarea economiei naţionale dacă nu vor redeschide sezonul turistic.