• Lupe Samano a intrat în comă diabetică din cauza obiceiurilor sale alimentare, înainte de a deveni incapabilă să se miște din pat timp de peste un deceniu.
  • Greutatea lui Lupe a crescut până la 35,7 kilograme în adolescență și a declarat că a ajuns la depresie severă.
  • După ce a urmat o dietă intensă și un regim de exerciții fizice, personalitatea TV a reușit în cele din urmă să se califice pentru o operație de bypass gastric.

Lupe Samano a fost țintuită la pat timp de 12 ani ca urmare a dependenței sale de mâncare, dar acum arată complet diferit după ce a pierdut mai mult de jumătate din greutatea corporală. Femeia cântărea 272 kg când a apărut într-un reality show de la TLC și era disperată să-și schimbe viața după ce a intrat în comă diabetică la începutul vieții.

Greutatea lui Lupe a crescut până la 35,7 kilograme în adolescență și a declarat că a ajuns la depresie severă. În cadrul emisiunii, ea a recunoscut: „Mi-am pierdut motivația de a face ceva pentru mine. Corpul meu începe să se rupă”.

Până la vârsta de 39 de ani, Lupe nu se mai putea mișca din pat de mai bine de zece ani și era dependentă de soțul ei. Luptele cu dependența de mâncare și creșterea în greutate au început la o vârstă fragedă. Tatăl lui Lupe a abandonat-o pe ea și pe sora ei într-o cadă de baie și nu s-a mai întors niciodată. Lupe a stat în cadă ore întregi așteptând ca tatăl ei să se întoarcă. Când acesta nu a revenit, Lupe a apelat la mâncare ca mecanism de adaptare pentru a face față traumei.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Cu toate acestea, Lupe a apelat la ajutorul doctorului Nowzaradan pentru a-și depăși dificultățile. După ce a urmat o dietă intensă și un regim de exerciții fizice, personalitatea TV a reușit în cele din urmă să se califice pentru o operație de bypass gastric. Lupe a continuat să piardă incredibila greutate de 181 kg și a ajuns la aproximativ 100kg în 2019.

Într-o actualizare pe canalul ei de YouTube, anul trecut, ea a scris: „Uneori mă simt ca un eșec… uneori simt că nu am realizat nimic în viață, dar după ce am văzut asta, pot spune cu sinceritate că am parcurs un drum lung.”

Ea a adăugat: „Am realizat o mulțime de lucruri. Poate că nu sunt unde aș vrea să fiu, dar nu sunt unde obișnuiam să fiu, așa că îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru puterea pe care mi-a dat-o de a trece prin toate încercările și necazurile pe care a trebuit să le înfrunt.”

Lupe arată complet diferit acum și și-a arătat pierderea în greutate într-o fotografie în timp ce s-a îmbujorat în fața aparatului foto purtând un top alb cu vestă și o fustă în dungi. Călătoria de sănătate a lui Lupe nu a fost întotdeauna ușoară. Soțul ei a presat-o să facă dragoste cu el la scurt timp după operația de bypass gastric, ceea ce a dus la ruperea cusăturilor și la infectarea rănii. După ce a slăbit, Lupe și-a părăsit soțul după ce a descoperit că acesta avusese mai multe aventuri cu alte femei pe la spatele ei. Ea și-a găsit apoi dragostea cu un nou partener, Andrew Renteria. Din păcate, Andrew a murit la doar doi ani după ce au fost împreună, după ce a suferit de probleme la rinichi.