Distractia s-a transformat în sancțiuni pe plaja Tuzla. Organizatorii, cât și participanții, amendați

Sursa foto: facebook.com/Timis David‎/Plaja Tuzla
  • Spectacol ilegal pe plaja Tuzla, organizat noaptea trecută.
  • Organizatorul acestui eveniment a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 2.000 lei.
  • Participanţii aflaţi la faţa locului au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 8.000 lei.

Organizatorii și participanții la un spectacol care a avut loc pe plaja Tuzla au fost amendați cu 10.000 de lei de jandarmi, pentru că nu au respectat măsurile de prevenire a infecției cu noul coronavirus, potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

„În cursul nopţii trecute (vineri spre sâmbătă – n.red.), în jurul orei 01.00, jandarmii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe plaja din comuna Tuzla are loc un eveniment artistic la care participă mai multe persoane, fără să fie respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2”, arată sursa citată.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că sesizarea se confirmă, mai multe persoane participând la un spectacol de muzică mixată de un DJ.

Organizatorul acestui eveniment a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 2.000 lei, iar participanţii aflaţi la faţa locului au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 8.000 lei.

„Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte”, conform sursei menționate.