• Molly Ava, pasionată de fitness, i-a îndemnat pe oameni să nu se mai compare cu persoanele pe care le văd pe Instagram, după ce a demonstrat cât de ușor este să falsifici o siluetă tonifiată pentru o fotografie.
  • Femeia a postat două fotografii alăturate, una dintre ele arătând-o tonifiată și slabă, în timp ce a doua poză i-a arătat burta naturală în timp ce își relaxa corpul.
  • Ceea ce vezi online nu va fi întotdeauna cum arată viața reală.

Molly Ava, pasionată de fitness, i-a îndemnat pe oameni să nu se mai compare cu persoanele pe care le văd pe Instagram, după ce a demonstrat cât de ușor este să falsifici o siluetă tonifiată pentru o fotografie. O femeie le-a spus oamenilor să nu ia prea în seriors lucrurile pe care le văd pe rețelele de socializare, după ce a împărtășit două fotografii cu ea însăși făcute la doar un minut distanță, care au arătat cât de ușor poate fi să îți schimbi silueta.

Molly Ava este un antrenor de fitness online, cunoscută pentru că împărtășește conținut pozitiv pentru corp cu cei 100.000 de urmăritori de pe Instagram, iar într-o postare recentă a împărtășit una dintre modalitățile prin care își face fotografii măgulitoare – care nu reflectă întotdeauna cu adevărat cum arată corpul ei.

Femeia a postat două fotografii alăturate, una dintre ele arătând-o tonifiată și slabă, în timp ce a doua poză – care a fost făcută un minut mai târziu – i-a arătat burta naturală în timp ce își relaxa corpul. Molly a insistat asupra faptului că fotografiile nu sunt înainte și după”, ci sunt ambele fotografii ale corpului ei natural – singura diferență fiind că în imaginea cu corpul tonifiat, ea folosește trucuri inteligente, cum ar fi ridicarea taliei jambierelor pentru a părea mai slabă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA
Foto: Instagram Molly Ava

Iar în legenda fotografiei, Molly – care postează sub numele de utilizator @mollyavafit – a explicat că, deși nu este nimic greșit să vrei să arăți cât mai bine atunci când îți faci o fotografie pentru rețelele de socializare, trebuie să ții minte că ceea ce vezi online nu va fi întotdeauna cum arată în viața reală”.

Ea a scris: Nu un înainte și un după. Doar corpul meu pozat vs corpul meu relaxat – ambele cu corpul meu, doar că în forme diferite. Ceea ce vezi online nu va fi întotdeauna cum arată viața reală. Este în regulă să vrei să alegi cea mai bună fotografie, cea mai bună postură și cea mai bună ținută, dar nu uita că nu ar trebui să te compari cu acel instantaneu din viața reală. Concentrează-te pe locul în care te afli și pe locul în care vrei să ajungi – nu-ți face griji pentru nimeni altcineva.”

Iar comentatorii de la postare s-au grăbit să o laude pe Molly pentru mesajul ei pozitiv. O persoană a spus: Realitatea este frumoasă”. În timp ce alta a scris: Ești minunată. Mulțumesc că ești tu, îmi faci literalmente ziua mai bună uneori”.