• Serviciile hoteliere pentru căței costă 100 lei/zi
  • Persoanele care optează pentru varianta de grădiniță pentru căței trebuie să achite 50 lei/zi
  • Ambonamentul de gradiniţă în care sunt incluse 10 vizitecostă 400 de lei

Este perioada vacanțelor, dar sunt multe hoteluri sau pensiuni care nu te primesc cu animalul de companie. Îți spun că poți pleca liniștit într-un sejur de sărbători, fără să te îngrijorezi de câinele tău.

Este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la serviciile unui hotel. Aici, câinele tău va avea parte de cazare şi îngrijire premium.
Însă să știi că hotelul lui Tina îți stă la dispoziție și atunci când ai nevoie doar de puțină liniște.

În această perioada in care multe persoane sunt nevoite sa lucreze de acasa, gradinita de catei vine in ajutorul stapanilor care au nevoie de liniste pentru a se concentra sau care pur si simplu nu au timp sa e ofere catelusilor atentia cuvenită”,spune Tina, de la Tina`s Pets.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Blănoşii beneficiază de atenţie individuală, supraveghere, program de mese şi plimbări, afecţiune şi disciplină.

Ramona a apelat la servicile Tinei și are încredere că Zein, câinele ei, este tratat regește.

Oameni aici isi lasa animalele de companie la prieteni, la familie. Eu nu am optiunea asta. De data asta macar stiu dinainte ca am o filmare si ca ma pot pregati, dar se intampla des sa aflu duminica seara ca luni dimi am filmare si atunci ce fac cu el? Acolo au o gradina foarte mare unde se pot juca, dorm impreuna, stau impreuna, nu este singur toata ziua intr-o camarauta mica”, a spus Ramona Laura Tibrin.

Sunt posibile şi serviciile de vizite la domiciliu pentru hrănit animale, plimbări și udat plante! Firma acoperă toată zona Bucureştiului, dar şi zonele adiacente.