• Studenții au ales să plece în vacanță după ce au scăpat de stresul din sesiune.
  • Teodora, de exemplu, și-a planificat vacanța înainte de sesiune, rezervând bilete spre Londra.
  • Un consultant în turism recomandă Finlanda pentru Aurora Boreală sau Croația, dacă vrei să pleci în vacanță pentru peisaje și istorie.

După ce au scăpat de stresul din sesiune, mulți studenți au ales vacanțele drept recompensă. Teodora, de exemplu, și-a planificat vacanța dinainte de examene. Și-a luat o prietenă, cazare, bilete de avion și cum au terminat ultimul examen au zburat câtre Londra.

„În vacanța aceasta am decis să vizitez orașul Southampton din Marea Britanie, deoarece este un oraș liniștit, cu oameni primitori și calzi și foarte multe parcuri unde am putut să mă relaxez. Fix ceea ce aveam nevoie după o sesiune încărcată. În aceste zile petrecvute aici m-am simțit foarte bine, deoarece am reușit să îmi reîncarc bateriile pentru un nou semestru”, a spus Teodora Șuta.

Pe de altă parte, Rebecca, studentă la Limbi Străine, alege oricând România. Înainte să promovăm turismul din afară,
ar trebui să îl promovăm pe al nostru, spune ea.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Aleg vizitez România în vacanță, pentru că avem o țară superbă, care merită explorată, avem peisaje foarte frumoase, o natură superbă și înainte de a vizita o țară străină consider că ar trebui să vizitez propria țară”, a spus Rebecca Ciocîrlan.

Dacă vorbim de Europa, Traian Bădulescu, consultant în turism, îți propune Finlanda, pentru Aurora Boreală, Austria pentru schi, dar și Croația, pentru peisaje și istorie. Dar până la Europa, îți recomandă să vizitezi mai întâi România.

„În primul rând în zonele aflate într-un cadru natural excepțional, o regiune exclusivistă în sine este Delta Dunării, pe tot cuprinsul țării avem astfel de structuri de cazări și locații, inclusiv în apropierea Bucureștiului, pe Valea Prahovei, zona Moeciu și mai aproape de București, satul Banului”, a transmis Traian Bădulescu, consultant în turism.