• Luna trecută, Musk – care a finalizat preluarea Twitter în octombrie – a trimis un e-mail tuturor angajaților companiei în care spunea că vor trebui să lucreze ore lungi la intensitate mare”.
  • Departamentul de inspecție a clădirilor din San Francisco a confirmat că investighează posibile încălcări în urma unei plângeri.
  • Doar o performanță excepțională va constitui o notă de trecere”, a scris el.

BBC a primit fotografii ale spațiului de birouri de pe Twitter care a fost transformat în dormitoare, pe care autoritățile din San Francisco le investighează ca o posibilă încălcare a codului de construcție. Una dintre imagini arată o cameră cu un pat dublu, inclusiv un dulap și papuci. Un fost lucrător a declarat că noul șef al Twitter, Elon Musk, a stat la sediu de când a cumpărat firma.

Luna trecută, acesta a trimis un e-mail tuturor angajaților Twitter în care le spunea că vor trebui să fie extrem de duri” pentru a reuși. Departamentul de inspecție a clădirilor din San Francisco a confirmat că investighează posibile încălcări în urma unei plângeri.

Musk a declarat că orașul atacă companiile pentru că oferă paturi angajaților obosiți”. Într-un tweet, acum șters, Musk a postat că va lucra și va dormi în birou până când org-ul va fi reparat”. BBC a primit, de asemenea, imagini cu canapele de la Twitter folosite ca paturi.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

O altă sală de conferințe are un ceas deșteptător și un tablou plasat deasupra unui pat inventat.

Arată ca o cameră de hotel”, a declarat un fost lucrător. Aceștia au continuat spunând că Musk doarme în mod regulat la sediul Twitter din San Francisco. Twitter nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea BBC.

Doar o performanță excepțională va constitui o notă de trecere”, a scris el. Scott Wiener, senator al statului California, a declarat miercuri pentru BBC: Acum îi obligă [pe muncitori] să doarmă la Twitter.

Este clar că nu-i pasă cu adevărat de oameni. Nu-i pasă de oamenii care lucrează pentru el”. Un oficial al Departamentului de Inspecție a Construcțiilor a declarat pentru CBS News, partenerul american al BBC: Trebuie să ne asigurăm că clădirea este folosită conform destinației”.