• În Texas poți merge la Zoo în regim drive-thru
  • Americanii au o soluție creativă pentru părinții aflați în pană de idei: vizita la Zoo din propriile mașini
  • Locuitorii din San Antonio vor avea și un ghid audio de-a lungul „călătoriei“ lor prin grădina zoologică

Ești deja obișnuit cu fast food-uri în regim drive-thru, dar ce zici de o grădină zoologică pe care să o poți vizita din confortul mașinii tale?

Americanii au găsit soluția pentru părinții care vor să aibă parte de o experiență nouă și diferită, și care pare a fi numai bună în timpul epidemiei ce ține în casă zeci de milioane de oameni. Acum, în Texas există o grădină zoologică drive-thru, cel puțin temporar, până pe 17 mai.

CNN scrie că Grădina zoologică din San Antonio oferă familiilor posibilitatea de a-și lua mașinile și de a conduce vehiculul prin parc pentru o perioadă limitată de timp. Vizitatorii pot să vadă lei, tigri și urși din interiorul vehiculului lor în timp ce ascultă un ghid audio. De asemenea, ei pot cumpăra alimente și băuturi de-a lungul „călătoriei“ lor.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Iată care e ideea conceptului gândit ca un „pas spre planul de a redeschide vizitarea clasică a grădinii zoologice“: „E un mod nou, creativ, unic și sigur pentru familii de a vedea grădina zoologică în timp ce sunt închiși în confortul propriei mașini“.

Sursă foto: Instagram