• Un bărbat din Drobeta Turnu Severin s-a ales cu o amendă usturătoare din doua motivea ieșit din casă să ia o lămâie și doi – a scuipat vânzătoarea
  • În Mehedinţi, poliţiştii au dat amenzi de peste 5 milioane lei celor care au încălcat ordonanţele militare
  • La Drobeta Turnu Severin, cine nu plăteşte amenda munceşte în folosul comunităţii

Gestul necugetat, de la miezul nopții, al unui bărbat din Drobeta Turnu Severin, l-a costat 16.000 de lei. Bani care i-ar fi ajuns pentru cel puțin 5 luni sau un buget cu care si-ar fi putut cumpăra sute de lămâi

Bărbatul de imagini a mers la magazin să ia o lămâie, însă n-a avut bani să o plătească, aşa că vânzătoarea a refuzat să-i dea lămâia. Supărat, omul a scuipat-o pe angajata magazinului, iar fapta l-a costat scump de tot.  

Individul a fost identificat imediat și a fost amendat cu 1.000 de lei pentru nerespectarea ordinii publice și cu 15.000 de lei pentru încălcarea normelor privind restricţionarea circulaţiei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Aproape două mii de oameni din Mehedinţi au fost amendaţi, până acum, pentru încălcarea ordonanţelor militare. La Drobeta Turnu Severin, 111 persoane au plătit deja amenzile. Cei care nu plătesc vor face muncă în folosul comunităţii, spune primarul oraşului.

Valoarea amenzilor date de poliţiştii din Mehedinţi, pentru nerespectarea ordonanţelor militare, depăşeşte cinci milioane de lei.

Sursa foto: Profimedia