• Un controversat expert în relații a dezvăluit cât de frecvent ar trebui să facă sex cuplurile – și spune că statisticile sale sunt dovedite de știință”.
  • Jake Maddock, din Brisbane, spune că ar trebui să ai relații intime cu partenerul tău de două-trei ori pe săptămână.
  • Dar alții susțin că nu există un număr magic” atunci când vine vorba de frecvența relațiilor intime dintre tine și partenerul tău.

Un controversat expert în relații a dezvăluit cât de frecvent ar trebui să facă sex cuplurile – și spune că statisticile sale sunt dovedite de știință”. Jake Maddock, din Brisbane, spune că ar trebui să ai relații intime cu partenerul tău de două-trei ori pe săptămână, deoarece acest lucru oferă beneficii pentru sănătatea mentală și fizică” și reglare hormonală”.

Există o grămadă de dovezi în spatele acestui lucru. S-a demonstrat prin studii că este foarte bine pentru femei să aibă orgasm de trei ori pe săptămână. Este bun pentru sănătatea lor mentală, pentru sănătatea lor fizică, este bun pentru corpul lor”, a spus Jake într-un videoclip TikTok.

Bun pentru reglarea hormonală a bărbaților, pentru sănătatea mentală, pentru sănătatea fizică. Sunt o mulțime de lucruri bune care se întâmplă. A face sex de două sau trei ori pe săptămână vă va ajuta să vă apropiați foarte bine.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

El a spus că, în timp, pe măsură ce cuplurile devin confortabile unul cu celălalt, încep să intre în obiceiuri leneșe” prin faptul că nu mai fac sex atât de des.

Oamenii care au relații pe termen lung par să devină leneși și spun o dată pe săptămână este bine, o dată pe lună este bine, devin din ce în ce mai leneși și vă îndepărtați”, a spus el.

Așa că de două-trei ori pe săptămână îi menține cu adevărat pe oameni pe drumul cel bun. Un studiu publicat în Archives of Sexual Behaviour a arătat că cuplurile căsătorite fac sex de 51 de ori pe an – aproximativ o dată pe săptămână.

Dar alții susțin că nu există un număr magic” atunci când vine vorba de frecvența relațiilor intime dintre tine și partenerul tău. Terapeutul de cuplu și sexologul Isiah McKimmie a declarat pentru House of Wellness că numărul variază și se bazează pe viață și pe circumstanțe.

Nu există o cantitate fixă de sex care să facă o relație minunată și este normal ca doi parteneri să aibă idei diferite despre cât de mult sex își doresc”, a spus Isiah. Ceea ce este important este ca cuplurile să lucreze împreună pentru a găsi plăcerea sexuală care să funcționeze pentru amândoi.

Anterior, Jake a împărtășit cum certurile prin mesaje text, cunoscute și sub numele de fexting, sunt o modalitate garantată de a-ți distruge viața amoroasă. Jake vrea ca oamenii să aibă conversații între adulți față în față, în loc să arunce cu insulte, replici pasiv-agresive și pretenții asupra partenerilor lor prin SMS.

Vorbind pentru FEMAIL, popularul expert în dragoste de pe TikTok și Instagram a spus că fexting este cea mai mare nouă tendință din acest an, dar este letală pentru relații. El recunoaște că scrisul poate fi un instrument util în cazul certurilor, deoarece le oferă oamenilor șansa de a se gândi la ceea ce vor să spună – dar acest lucru nu funcționează în cazul mesajelor text.

Comunicarea se bazează pe o mulțime de indicii – expresia facială, limbajul corpului și tonul vocii, precum și cuvintele folosite. Fextingul vă refuză accesul la trei dintre acestea. Semnificația și emoțiile din mesaje pot fi interpretate greșit”, a spus el. El dorește ca oamenii să își amintească faptul că certurile care nu provoacă daune sunt cele care se rezolvă rapid.

Atunci când oamenii se ceartă prin SMS, pot întârzia răspunsurile – lăsând furia partenerului să se agraveze, a explicat el.