• Oamenii decid să facă sex la prima întâlnire pentru a înțelege perspectivele relației.
  • Potrivit acestora, acest lucru îi ajută să verifice compatibilitatea cu partenerul.
  • 26% dintre femeile intervievate spun că sexul la prima întâlnire este o modalitate excelentă de a se conecta mai repede.

Oamenii decid să facă sex la prima întâlnire pentru a înțelege perspectivele relației. Psihoterapeutul Rachel Wright și-a împărtășit gândurile cu Hello Giggles.

Un sondaj realizat de Lovehoney a arătat că mulți sunt gata să ajungă în pat cu un nou partener după prima întâlnire. 53% dintre respondenți recunosc că pur și simplu se bucură de sex. Alți 46% au adăugat că nu vor să piardă timpul și vor să treacă direct la subiect. Potrivit acestora, acest lucru îi ajută să verifice compatibilitatea cu partenerul.

În total, 2.000 de persoane au participat la sondaj. 60% dintre bărbați și 42% dintre femei fac sex după prima întâlnire. 26% dintre femeile intervievate spun că sexul la prima întâlnire este o modalitate excelentă de a se conecta mai repede. 16% încearcă să se relaxeze și să își calmeze nervii în acest fel.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Pentru unii oameni, a face sex după prima întâlnire îi ajută să decidă dacă vor să mai vadă persoana respectivă”, a comentat Wright. Dar el adaugă: Pentru unii, un astfel de sex este inacceptabil, deoarece au nevoie de o conexiune emoțională cu un partener sexual”.

Printre motivele pentru care nu fac sex la prima întâlnire participanții la sondaj au citat lipsa de confort în compania unui străin, nevoia de a cunoaște mai bine un potențial partener și teama de a contracta o infecție cu transmitere sexuală.