• Localnicii dintr-un cimitir din Shropshire susțin că au văzut o doamnă înfiorătoare în timp ce punea flori la morminte și apoi a dispărut complet în aer.
  • Localnicii din Shropshire susțin că cimitirul lor este vegheat de o fantomă blândă”.
  • Curtea bisericii găzduiește o mulțime de morminte unice care creează o atmosferă înfricoșătoare și totuși interesantă în această locație.

Legenda Doamnei din curtea bisericii St Michael” este povestită de ani de zile în Madeley, Telford și descrie o femeie care pune flori pe morminte după care dispare în aer. Mulți locuitori au afirmat că au fost martori la acest lucru și susțin că Doamna este reală, dar complet inofensivă pentru privitori.

Curtea bisericii găzduiește o mulțime de morminte unice care creează o atmosferă înfricoșătoare și totuși interesantă în această locație. Amy Boucher, o expertă locală în folclorul din Shropshire, a petrecut timp analizând legenda doamnei fantomatice.

Se știu puține lucruri despre identitatea primei fantome din Madeley. Ea poate fi găsită bântuind curtea bisericii St Michael, care este cu siguranță o locație cu atmosferă.” a declarat Amy pentru un ziar local.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Dacă vă plac cimitirele, probabil că veți fi impresionați de St Michael’s, cu numeroasele sale morminte unice. De la Mary Tooth – al cărei epitaf spune războiul ei este complet” (se poate doar presupune care a fost un astfel de război) până la frumosul memorial din mozaic lucrat manual pentru Charles Arthur Turner (un băiețel care a murit în timp ce se juca în zona locală), este clar că istoria se înalță prin aceste pietre.”

Biserica este, fără îndoială, înfricoșătoare, cu o varietate de morminte vechi care ar putea fi percepute ca fiind destul de complicate. Istoria poate fi urmărită până în secolul al XII-lea, când a fost atașată de prioria Sfântului Milburga din Much Wenlock, care deținea drepturile și titlurile boierești. Biserica a fost apoi construită cândva în secolul al XIII-lea.

Peste 800 de ani de istorie au generat multe povești despre apariții ale Doamnei din curtea bisericii St Michael.

Această entitate feminină este frecvent raportată ca rătăcind prin cimitir, oprindu-se ocazional la anumite morminte, înainte de a-și continua călătoria, doar pentru a depune flori la una dintre pietrele funerare mai vechi și mai neglijate”, spune Boucher.

Ea apare ca o doamnă în vârstă, adesea cu o mantie gri închis sau neagră trasă strâns în jurul ei, ca și cum i-ar fi frig. Ea se oprește pentru un moment după ce așează florile, adâncită în gânduri, înainte de a dispărea. Cele mai multe apariții raportate au loc dimineața, când cimitirul este îmbibat de cântecul păsărilor. Oamenii spun că văzând-o pe doamna îi face să se simtă calmi și sunt aproape liniștiți de prezența ei, ceea ce o face cu atât mai încântătoare.” Identitatea acestei doamne fantomatice este necunoscută, dar localnicii susțin că este gardianul blând” al cimitirului lor.