• O femeie care a cântărit cândva 600 de kilograme a povestit ce va însemna pentru ea să i se îndepărteze chirurgical pielea flască.
  • Teresa Parent a slăbit uimitor în decurs de patru ani și jumătate și a rămas cu ceea ce ea descrie ca fiind un șorț atârnat” de piele lăsată.
  • Mai mulți urmăritori ai Teresei și-au arătat sprijinul, după ce au rămas uimiți de efortul depus de-a lungul anilor, și i-au urat mult noroc înainte de operație.

O femeie care a cântărit cândva 600 de kilograme a povestit ce va însemna pentru ea să i se îndepărteze chirurgical pielea flască. Teresa Parent a slăbit uimitor în decurs de patru ani și jumătate și a rămas cu ceea ce ea descrie ca fiind un șorț atârnat” de piele lăsată.

Înainte de a fi supusă operației de abdominoplastie, programată pentru 8 decembrie, războinica pierderii în greutate” Teresa a împărtășit cu cei care o urmăresc pe TikTok un clip cu corpul ei dinaintea operației, în speranța de a normaliza o parte mai puțin discutată a călătoriei sale de slăbire. De atunci, ea a fost lăudată pe scară largă pentru că a fost atât de sinceră, mulți aclamând-o ca fiind o inspirație”.

Într-un videoclip împărtășit pe TikTok, unde este cunoscută sub numele de utilizator @transformingteresamarie, Teresa a spus: Obișnuiam să cântăresc 600 de kilograme și am muncit din greu în ultimii patru ani și jumătate din viața mea pentru a slăbi 370 de kilograme. În patru zile, voi avea o operație de abdominoplastie pentru a-mi îndepărta șorțul de la stomac care atârnă. Puteți vedea că îmi atârnă până la genunchi. Așa arată când stau jos. Mă face să par mult mai mare decât sunt de fapt. Este foarte dureros, este jenant și rușinos, dar încerc să mă concentrez pe faptul că sunt un luptător pentru pierderea în greutate.”

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
@transformingteresamarie #weightloss #weightlosscheck #weightlosstransformation #weightlossprogress #weightlossmotivation #loseweight #looseskin #fat #fatloss #diet #obesity #my600lblife #fyp #foryou ♬ Rocky: Eye of the Tiger - Best Movie Soundtracks

Printre lacrimi de emoție, Teresa a continuat: Am muncit din greu pentru a-mi salva viața și în câteva zile totul va dispărea, iar viața mea se va schimba pentru totdeauna în bine. Înregistrez acest lucru pentru mine și îl împărtășesc cu voi toți, deoarece sper că ajută la normalizarea obezității și a pielii lăsate și a tuturor lucrurilor care însoțesc pierderea în greutate. Așa arată stomacul meu cu șorțul atârnând afară când stau în picioare. După cum puteți vedea, atârnă foarte mult în jos. Îmi provoacă atât de multă durere fizică și emoțională, abia aștept ca pielea să fie îndepărtată.”

Mai mulți urmăritori ai Teresei și-au arătat sprijinul, după ce au rămas uimiți de efortul depus de-a lungul anilor, și i-au urat mult noroc înainte de operație.