• Pentru a nu-și lua adio de la cel mai mare simbol al Crăciunului, Nadia Colucci din San Diego, California, a inventat o nouă tradiție pentru a păstra bradul pe tot parcursul anului.
  • Femeia continuă să schimbe înfățișarea copacului cu fiecare dată specială din calendar, demonstrând ingeniozitatea și iscusința sa.
  • Femeia care a refuzat să se despartă de bradul ei și a inventat o nouă tradiție pentru a-l păstra pe tot parcursul anului a devenit virală pe internet.

Pentru mulți oameni, împodobirea bradului de Crăciun este unul dintre cele mai frumoase momente ale anului, dar când vine momentul în care trebuie să îl strice, atunci bucuria lor se transformă în tristețe. Este exact ceea ce i se întâmplă Nadiei Colucci din San Diego, California, care în fiecare ianuarie, după ce se termină sărbătorile, își punea bradul înapoi în garaj cu inima frântă, până când într-o zi îi vine o idee pentru o nouă tradiție pe care o numește Holi-Trees și, mulțumită ei, încetează în sfârșit să o mai facă. Pentru a nu-și lua adio de la cel mai mare simbol al Crăciunului, decide să-l păstreze în casă, decorându-l tematic pentru fiecare dintre celelalte sărbători din lunile următoare, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților, Ziua Independenței, Halloween etc.

Acum suntem pe cale să îți arătăm cu câtă creativitate reușește să o transforme pentru orice ocazie, folosindu-și toată imaginația pentru a crea singură cea mai mare parte a decorului. Primul ei proiect creativ este pentru 14 februarie, când cuplurile își exprimă dragostea unul față de celălalt. Apoi își transformă bradul, împodobindu-i ramurile cu ghirlande roșii, trandafiri, inimioare și jucării de pluș, punând sub el o cutie de ciocolată și două sticle de vin.

„A fost o adevărată plăcere să privesc ceva atât de unic și frumos de fiecare dată când veneam acasă după o zi lungă de muncă. Într-un fel, Crăciunul nu s-a terminat niciodată pentru mine… doar și-a schimbat culorile! Și cred că acesta este lucrul cel mai important, să păstrăm spiritul Crăciunului și semnificația sa pe tot parcursul anului. Pace, iubire și bucurie”, a declarat mai târziu Nadia presei de peste ocean, când a fost abordată pentru un interviu în care a vorbit despre noul ei obicei.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
Foto: Captură Instagram

Cu toate acestea, copacul continuă să își schimbe înfățișarea cu fiecare dată specială din calendar, demonstrând ingeniozitatea și iscusința proprietarei sale, care a început să împărtășească pe rețelele de socializare fotografii cu ea alături de el. Postările ei au devenit rapid o adevărată senzație în rândul utilizatorilor diferitelor platforme, care au plasat numeroase comentarii entuziaste sub ele, felicitând-o pentru minunata ei inițiativă. Astfel, ea își dă seama că nu este singura pasionată de tematica Crăciunului care dorește ca sărbătoarea să dureze mai mult timp. Mulți dintre cei care i-au urmărit contul de Instagram au început chiar să îi scrie mesaje private, cerându-i sfaturi despre cum să diversifice și să completeze decorarea propriilor copaci, iar ea le-a oferit cu plăcere recomandările sale, răspunzând la toate, fără excepție.

Iată cinci sfaturi de la ea pentru decorarea bradului de Crăciun:

Când vine vorba de decorarea bradului, regula este: cu cât mai mult, cu atât mai bine!

Înainte de a începe să decorați, pune toate ornamentele în fața ta, astfel încât să știi exact ce ai. Acest lucru îți va permite să vizualizezi în mintea ta cum ai vrea să arate copacul și vei ști exact de unde să începi.

Foto: Captură Instagram

În general, încep cu luminițele și ghirlandele, deoarece acestea servesc mai mult ca o completare a elementelor principale, care sunt adevăratul punct de interes. Poți găsi ornamente cu orice temă pentru a se potrivi stilului tău. Nadia folosește o combinație de flori artificiale, mărgele și panglici pentru a da bradului său un aspect magic. Adevărul este că nu există reguli stricte de urmat. Doar distrează-te! Bradul tău ar trebui să fie o reflectare a ta și a stilului tău.