• Femeia cu o carieră înfloritoare e mamă, soție, prietenă și voluntar.
  • E multitasking pentru că așa a fost înzestrată și asta arată chimia corpului ei.
  • Ea folosește mai multă materie albă decât bărbatul.
  • Într-o simplă analiză cerebrală, se vede schimbul rapid de informații dintre cele două emisfere ale creierului ei.
  • Așa ajunge la conexiuni rapide.
  • Tot așa va ști când, cum sau dacă ai iubit-o… suficient.

Carmina este directoarea unei grădinițe private în limba germană, din Brașov. În timp ce face calcule managerale, mai gândește cina pe care o va așeza pe masă pentru familia ei. Tot atunci, mai pregătește și exercițiile pe care le va face seara cu copiii la QWAN KI DO, un stil de arte marțiale.

De 24 de ani, Carmina este soția care încă radiază și își ține soțul aproape chiar dacă e la distanță. Sorin e director la o companie din Zalău și, la fel ca ea, instructor de QWAN KI DO la 355 de km de casă.

Când el vine la Brașov, în weekenduri, bateriile și sufletul femeii sunt încărcate. Bărbatul căruia i-a furat inima o găsește la fel de sensibilă,
intuitivă și îndrăgostită.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Sorin Nicolescu: Am remarcat-o numai pe ea că nu puteai să nu o remarci. Emana multă frumusețe și mult bun gust. Iubirea cea nebună de la început este doar liantul după care urmează o evoluție împreună. Căsnicia este o situație în care, rând pe rînd, oamenii se completează unii pe ceilalți. Sunt 100 la 100 acolo și când sunt plecat și când sunt acasă și toate eforturile pe care fiecare le face le face pentru a construi în continuare familia și nu pentru a construit un individ sau individualitate.

Copiii sunt vocația Carminei. Iar la grădiniță își pune în aplicare calitățile de lider, tehnicile organizaționale și autoritatea.

Carmina Nicolescu: Nu e indicat să ții un copil de vârsta această în online. Până în 6 ani copilul trebuie să se joace și să socializeze. Nu există altă formă de învățare. Învățarea se face prin joacă.

Pe Carmina ți-o arăt și în campanii de voluntariat. Datorită ei, spitale, grădinițe și școli gri din județ au prins viață. Prin pictură, pereții scorojiți s-au transformat în povești, mesaje motivaționale și speranță pentru cei mici.

Carmina și-a educat băieții după valorile în care crede și ea. Unul dintre ei, Andrei, i-a moștenit dragostea pentru arte marțiale și are deja centură neagră.

Andrei Nicolescu: Ca mamă… iubitoare, empatică. Ca antrenor… perseverent și empatic. E bine că ne ține împreună ca familie.