- O firmă specializată în crearea de roboți sexuali personalizabili și ultra-reprezentativi și-a lansat cea mai recentă gamă, pe care utilizatorii o pot personaliza.
- Firma spune că folosește un „sistem de păpuși robotizate condus de inteligența artificială, alimentat de tehnologia dezvoltată în ultimii ani”.
- Păpușile pot forma expresii, își pot mișca capul și chiar vorbi.
O firmă specializată în crearea de roboți sexuali personalizabili și ultra-reprezentativi și-a lansat cea mai recentă gamă la timp „pentru sărbători”, pe care utilizatorii o pot personaliza. RealDoll, o firmă cu sediul în SUA, a transmis pe Twitter celor 23.000 de urmăritori ai săi că a lansat două modele noi, exact la timp pentru ca oamenii să le cumpere de Crăciun.
„Două corpuri și două fețe noi!!! Ce?!?!?! Exact la timp pentru Sărbători!”, a precizat pagina lor oficială pe 17 noiembrie. Alături de postare a fost publicată o fotografie cu unul dintre noile modele, Xandra 1.0. Firma spune că folosește un „sistem de păpuși robotizate condus de inteligența artificială, alimentat de tehnologia dezvoltată în ultimii ani”. Păpușile pot forma expresii, își pot mișca capul și chiar vorbi.
„Ochii se pot, de asemenea, mișca și clipi, creând o experiență care nu a mai fost posibilă până acum cu nici o păpușă”, adaugă producătorii. Păpușile sunt concepute pentru a funcționa cu software-ul de inteligență artificială personalizabil „X-Mode”, care permite cumpărătorilor să creeze personalități unice și să controleze vocea robotului lor, adaugă site-ul.
De asemenea, capul este prevăzut cu un sistem de blocare de siguranță pentru a bloca gâtul în poziție atunci când este necesar pentru a poza sau a se juca. Păpușile vin cu mai multe opțiuni de sâni, detalii, care se adaugă la preț. Adăugarea de pistrui pe corp și pe față costă 450 de dolari, în timp ce un „convertor transsexual” sub forma unui dildo care poate fi adăugat la păpușă costă 499 de dolari în plus.
Aceasta vine după ce a fost anunțată o nouă descoperire în domeniul „pielii imprimate”, care le oferă roboților simțul tactil la fel ca și oamenilor. Cercetătorii de la California Institute of Technology (CalTech) au dezvoltat această tehnologie.
Tehnologia a fost creată pentru a ajuta roboții să detecteze poluarea sau chiar să examineze bagajele într-un aeroport pentru a detecta explozibili.
Oamenii ar putea să o folosească pentru a controla un braț robotic și să „simtă” feedback-ul de la distanță cu ajutorul cărnii „gingașe” a robotului.