• În semn de respect pentru cadrele medicale, „eroi în halate albe”, care s-au aflat în linia întâi în lupta contra coronavirusului, aeronavele Bazei 95 Aeriană „Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu” au survolat cerul orașelor Suceava și Focșani
  • Din aer, au fost aruncate mai multe flori.
  • Acțiunea s-a desfășurat timp de două zile.

„Flori pentru eroii în alb“ – așa s-a numit acțiunea din ultimele două zile a aviatoarelor a celor de la Baza 95 Aeriană „Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu”.

Avioanele au survolat cerul orașelor Suceava și Focșani și au aruncat flori din aer. Gestul lor a fost unul de recunoștință pentru eroii în halate albe care s-au aflat în linia întâi în lupta contra COVID-19 și pentru toată munca depusă de aceștia în ultimele luni.

„Colegii noștri au lansat flori deasupra Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou și Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon. Este cu siguranță o perioadă dificilă pentru toți, important este să rămânem uniți și să ne susținem unii pe alții. Asta a reprezentat și acest gest al colegilor noștri din Bacău, care la începutul săptămânii au sărbătorit 100 de ani de existență”, a scris Ministerul Apărării Naționale pe pagina de Facebook.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Flori pentru eroii în alb! 🇷🇴În ultimele două zile, aeronavele din Baza 95 Aeriană "Erou Căpitan Aviator Alexandru…Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Joi, 18 iunie 2020