• Hilary Swank (48 de ani) a devenit pentru prima oară mamă.
  • Hilary a publicat și prima imagine cu gemenii ei.
  • Hilary, care are o avere de 70 milioane de dolari, este căsătorită din 2018 cu omul de afaceri Philip Schneider.

Hilary Swank, în vârstă de 48 de ani, este în culmea fericirii. Actrița și-a văzut visul împlinit și a devenit pentru prima oară mamă. Duminică, ea a anunțat că a născut gemeni, fată și băiat, scrie CNN.

„Nu a fost ușor, dar a meritat. Am băiat și fetiță. Paște fericit tuturor! Scriu aceste cuvinte din paradis” , este mesajul publicat de ea pe pagina sa de Instagram, acolo unde are 1,4 milioane de urmăritori.

Hilary a publicat și prima imagine cu gemenii ei. În fotografie, ea apare cu spatele, ținându-i în brațe pe micuți. 

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Prima poză cu gemenii

Printre cei care au felicitat-o pe Hilary Swank s-a numărat nimeni alta decât colega ei de breaslă, Sharon Stone. 

„Felicitări! Dumnezeu să te binecuvânteze! Asta este cea mai frumoasă experiență din lume. Sunt foarte fericită pentru voi” , i-a transmis actrița. 

Hilary, care are o avere de 70 milioane de dolari, este căsătorită din 2018 cu omul de afaceri Philip Schneider. Acesta este cel de-al doilea soț al celebrei actriței, în trecut fiind căsătorită cu actorul american Chad Lowe. Acest prim mariaj a durat zece ani, din 1997 până în 2007.

Hilary Swank și-a anunțat sarcina în octombrie, atunci când a publicat imagini de la ecografie. 

Tot atunci, actrița a explicat, pentru publicația EXTRA, de ce a așteptat atât de mult să devină mamă: „Mi-am dorit să devin mamă decât eram foarte tânără. Însă cariera și faptul că nu îmi găsisem până acum partenerul potrivit de viață au făcut să întârzie (…) Acum sunt fericită că sunt însărcinată. Am avut grețuri dimineața. Dacă ar mai fi fost în viață, tatăl meu s-ar fi bucurat foarte tare. Își dorea tot ce e mai bun pentru mine. Tata fost una dintre persoanele favorite din viața mea. I-ar fi plăcut să mă vadă atât de fericită. Gemenii se vor naște aproape de ziua lui, totul e predestinat” .